Gazete Vatan Logo

Livaneli’nin 35’inci sanat yılı için Kuruçeşme’de dev konser

Müziğimizin usta ismi Zülfü Livaneli’nin şarkıları, 9 Eylül gecesi Kuruçeşme Arena’da, Türkiye’nin güçlü solistleri tarafından seslendirilecek. Konser saat 21.00’de

Bu gece Rumeli Hisarı’nda gerçekleşmesi planlanan Zülfü Livaneli konseri iptal edildi. Üzülmeyin, çünkü müziğin ustası, sevenleri için, 9 Eylül Cumartesi gecesi Kuruçeşme Arena’da olacak. BKM’nin organizasyonuyla gerçekleşecek bu özel konserde Livaneli, sanatta 35’inci yılını kutlayacak. Livaneli’nin şarkılarını gecede; Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Ferhat Göçer, Hakan Aysev, Hüsnü Şenlendirici, Nilüfer, Yavuz Bingöl ve Şükriye Tutkun yorumlayacak. Saat 21.00’de Yaşar Kemal’in açılış konuşmasıyla başlayacak bu özel gecede, video görüntülerinin yanı sıra birçok sürpriz de gelenleri bekliyor.

Marş olmuş şarkılar
300 bestesinin birçoğu değişik sanatçılar tarafından yorumlanan Livaneli, son kitapları “Mutluluk” ve “Leyla’nın Evi”yle de kitapseverleri bir kez daha fethetti. Ressam Abidin Dino’nun “Ben mutluluğun resmini yapabildim mi bilmiyorum Nazım ama Zülfü Livaneli mutluluğun müziğini ha yakaladı ha yakalayacak” (1978) dediği Livaneli’nin klasikleşen şarkıları, 9 Eylül’de yine müziğimizin güçlü sanatçıları tarafından seslendirilecek. Müzik ziyafetinin yaşanacağı bu özel gecede, biz Arena’da olacağız, sizi de bekleriz; “Özgürlük”, “Karlı Kayın Ormanı” ve “Kız Çocuğu”nu (Hiroşima) hep bir ağızdan söylemek için!

Biletler: 45, 33.5 YTL.
Tel(0216) 556 98 00

Haberin Devamı