Gazete Vatan Logo

Liseli kızların tuvalet kavgası hastanede bitti

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir lisede 3 kız öğrencinin kavgası hastanede bitti.

Liseli kızların tuvalet kavgası hastanede bitti

İddiaya göre, Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bir lisenin 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki M.Ç. tuvalette yalnız olduğu esnada, okul arkadaşlarından S.Ö.’nün sözlü saldırısına uğradı. Kısa süreli bir arbedeninin de yaşandığı olayın ardından M.Ç., durumu okul müdürüne söylemek üzere odasına gitmesine rağmen kimseyi bulamadı. Bugün okula gelen M.Ç., dün yaşanan olayı okul müdürüne anlattı. Okul müdürü daha sonra iki öğrenciyi de odasına çağırdı. Daha sonra S.Ö.’yü okul müdürüne şikayet ettiği gerekçesiyle iddiaya göre S.Ö.'nün arkadaşı M.Ü., fiziki saldırıda bulundu. M.Ü.’nün saldırısının ardından M.Ç.'nin yüzü tırnak izlerinden dolayı tanınmaz hale geldi. Soluğu tekrar okul müdürünün odasında alan M.Ç., durumu tekrar anlattı. Okul müdürü, M.Ç’ye ilk müdahaleyi okulda yaptıktan sonra, olaya karışan öğrencilerin ailelerini çağırarak bir süre görüştü. 16 yaşındaki 10'uncu sınıf öğrencisi M.Ç. ise yakınlarıyla beraber Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek darp raporu aldı. M.Ç.nin hastaneden aldığı darp raporunda ‘yüz genelinde tırnak izleri' tespit edildi.

Haberin Devamı

"Bana hakaret etti"

Yaşananları anlatan M.Ç., "Dün tartışma yaşadık. Okul müdürüne şikayet ettim. Bugün sabah saatlerinde de S.Ö.'nün arkadaşı M.Ü., gelip üzerime saldırdı. Ben de kendimi savunmak için saçını çektim ve başımı korudum, sonra da yüzüm bu hale geldi. Okul müdürüne şikayete gittim. Sonrasında da hastaneden darp raporu almaya geldim" dedi.

"İki öğrenciyle daha önce kavgam yoktu"

M.Ç. "İki öğrenciyle de bir kavgam yoktu. Merhaba merhaba durumumuz vardı. Büyük bir kavga ya da samimiyetimiz olmadı. Birden böyle oldu. Okulda tuvalette dururken geldi ve olay oldu" ifadelerini kaydetti.

Tartışmanın ilk yaşandığı anları anlatan M.Ç., "O an tuvalette bir tek ben vardım. Neden yaptığını anlamadım. Sorduğum zaman ‘biz ortaya laf attık’ diyor ama bana karşı ve üzerime yürüyerek bunu söylediler. Öyle kendilerini savunmaya geçerek biz bir şey yapmadık, ortaya laf attık filan dediler" diye konuştu.

Okul yönetiminin kendisine gerekeni yapacaklarını söylediğini de dile getiren M.Ç. "S.Ö. ile tartışmamızdan sonra okul müdürüne şikayete gittim. Sonra okul müdürünün odasından çıktıktan sonra yüzüm bu hale geldi. Tekrar okul müdürünün yanına gittim. Okul müdürü de fotoğrafımı çekti. Öğrencilerinde velilerini çağırdılar" dedi.

Haberin Devamı