Gazete Vatan Logo

Liseli Gaye de şofben kurbanı

Okul birincisi 17 yaşındaki Gaye İpek Duyuran'ın ölüm haberini alan babası kafasını duvarlara vurdu

Son günlerde birbiri ardına yaşanan şofben facialarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Küçükyalı Hasan Şadoğlu Lisesi öğrencisi Gaye İpek Duyuran (17) Bağlarbaşı Caddesi Tolga Sokak'taki evinin banyosunda şofbenden zehirlenerek baygınlık geçirdi. Kızının banyoda düştüğünü fark eden anne Hafize Duyuran, Gaye İpek Duyuran'ı çevredekilerin yardımıyla Maltepe'deki özel bir hastaneye kaldırdı.

Kim şarkı söyleyecek
Genç kız, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tuzla Tersanesi'nde işçi olarak çalışan acılı baba Mehmet Duyuran hastanede sinir krizi geçirdi. Kafasını duvarlara vuran babayı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Kızının ölümüyle yıkılan anne ise "Ben şimdi kime sarılacağım, biricik kızım artık yok. Kim sobanın başında oturup bana şarkılar söyleyecek" diye feryat ederken, kız kardeşi Büşra da ablasının cenazesinin bulunduğu cenaze aracına sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Liseli Gaye'nin ölüm haberini alan arkadaşları Maltepe'deki evlerine akın ettiler. Evin önünde toplanan arkadaşları Gaye için gözyaşı dökerken, resim öğretmeni Selda Arman, "Çok başarılı bir öğrenciydi. Çocukları gözümüzün önünden ayırmamalıyız" dedi.

Gaye İpek Duyuran'ın, cenazesi, Maltepe 70 Evler Camii'nde kılınan namazın ardından Gülsuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberin Devamı