Gazete Vatan Logo

Lidyaflats'ten Daire İsteyenlere Müjde!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen Lidyaflats projesinde daire sahibi olmak isteyenler için büyük şans!

Birçok ana artere yakınlığıyla dikkat çeken proje, 136 konuttan oluşuyor. Türkiye’nin Ağa Han ödüllü yetenekli mimari Han Tümertekin tarafından tasarlanan Lidyaflats projesi, ince ayrıntılarıyla yatırımcılara hitap ediyor.

Lidyaflats sosyal olanakları, iletişim ve kampanya bilgileri burada!

Lidya Yapı tarafından ev ve site içi yaşamınızı kolaylaştıracak büyük çağdaş donanımlarla değer kazandırılmış,cebinizdeki paranın satın alabileceği en yüksek gayrimenkul değerine sahip,iyi düşünülmüş,iyi planlanmış kentsel bir konut projesi olan Lidyaflats'te cazip ödeme koşulları ve kampanyalarla ev sahibi olmak çok kolay.

Yaşama hazır konfor ve sosyal imkanlar...

LidyaFlats ev sahiplerine, yaşamı dar alanlara ve küçük odalara hapseden klasik apartman daireleri yerine; geniş bir salon, büyük bir mutfak ve fonksiyonel odalar ile her metrekaresinde konfor barındıran yaşam alanları sunuyor. Projede yer alan çamaşır odası, depo alanı ve teras gibi detaylar, Lidya Flats’in sunduğu rahatlığı pekiştiriyor.

Ödeme planınızı seçin, yeni evinize hemen taşının!

İstanbul’ un en hızlı gelişen bölgelerinden birinde yatırım yapmak, LidyaFlats’ in sunduğu “ev ekonomisi” anlayışı ile mutluluğu gelirine en uygun şekilde yakalamak isteyenler için yeni bir yaşam bir telefon uzaklığında!

Haberin Devamı