Gazete Vatan Logo

Lider NAS üreticisi Türkiye pazarına odaklandı

Veri depolama alanında kullanıcı merkezli bir yaklaşım sunan Synology, kişisel bulut servisi kurulmasına olanak sağlayıp, sınırsız depolama imkânlarının keşfedilmesini mümkün kılıyor.

Değişen ve gelişen teknoloji ile birlikte veri artışı inanılmaz boyutlara ulaşırken veri depolama, eskiye oranla daha kritik bir sürece dönüştü. Bu alandaki teknolojik çözümler ve yeni uygulamalardan biri de NAS (Network Attached Storage-Ağa Bağlı Depolama) ürünleri. Bu ürünler, günümüzde her sektörden tüm ölçekteki kurumlar ve son kullanıcılar için verimli ve ideal özelliklere sahip. Kuruluşundan itibaren kendisini kurumsal ve ev tipi kullanıcılar için kullanışlı depolama çözümleri sunmaya adayan Tayvan kökenli Synology, veri depolama, paylaşım ve farklı platformlar arasında dosya senkronizasyonu servisleri geliştirerek bu alandaki liderliği ile dikkat çekiyor.

Synology, yüksek performanslı NAS çözümleri ile Türkiye pazarına odaklanıyor

Küresel pazarın lider NAS cihazı tedarikçisi Synology, KOBİ’lere ve son kullanıcılara yenilikçi ürünler temin etmek için son teknolojilerden yararlanıyor. NAS sunuculara odaklı Synology; son kullanıcılar, işletmeler ve teknoloji arasında bir köprü kurarak verileri depolamak için geleceğe yönelik kullanıcı merkezli bir yaklaşım sunuyor. 2000 yılında kurulan Synology’nin NAS alanında dünya lideri bir marka olduğuna, kullanıcı ve enerji dostu NAS ürünleri ile veri depolama alanında inovatif çözümler sağladıklarına dikkat çeken Synology Türkiye Ürün Müdürü Volkan Yiğit, Türkiye pazarına neden odaklandıkları hakkında şu bilgileri veriyor:

Haberin Devamı

Kullanıcı ve enerji dostu NAS ürünleri ile veri depolama alanında köklü dönüşüm

“Synology olarak sağladığımız yenilikçi çözümlerle veri depolama alanında köklü bir dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Kurumların ve son kullanıcıların iş performanslarını artıran NAS ürünlerimizin kullanımı kolay kullanıcı arayüzleri mevcut. Verimli ve kullanışlı bir deneyimi garanti altına alan ürünlerimiz, sahip olma maliyeti, enerji tasarrufu sağlaması gibi avantajlar ile birlikte çevikliği ve gücü de kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Örneğin; yüksek kullanılabilirlik özelliklerimiz, müşteri memnuniyetini sağlarken, CMS (Central Management System- Merkezi Yönetim Sistemi) ile tek noktadan kolay bir şekilde tüm NAS sürecini yönetme olanağı sağlıyor. Ayrıca ev veya ofis ortamınızı korumak üzere IP kameraları yönetebilen web tabanlı bir uygulama olan Surveillance Station sayesinde de 64 ekran canlı olarak izlenebiliyor ve 80 kameraya kadar kayıt edilebiliyor. Türkiye, dinamik ve gelişen bir ekonomiye, geçiş noktalarını kapsayan merkezi konumuna ve büyük bir iç pazara sahip. Bu nedenlerle yüksek performanslı ve kullanımı kolay NAS çözümlerimizi Türkiye pazarına sunmaya ve Türkiye’ye yatırım yapmaya odaklandık. Çözümlerimizi geniş bir yelpazeye sunabilmek bizim için oldukça önemli.”

Haberin Devamı

Verilerinize istediğiniz an, istediğiniz yerden kolayca ulaşabilirsiniz

Synology''nin sunduğu kapsamlı ürün ve servis portföyünün büyük kurumsal şirketlerin yanında KOBİ''lerin ve ev tipi kullanıcıların ihtiyaçlarını karşıladığını belirten Yiğit, verilere istenilen zamanda, istenilen yerden erişebilmenin günümüz dünyasındaki öneminin de altını çiziyor:

Haberin Devamı

“Artan veri miktarı ile birlikte sağladığımız çözümlerin önemini de artıyor. Nerede olunduğu ve hangi cihazın kullanıldığından bağımsız olarak, verilere erişebilmek, paylaşmak için güvenli ve hızlı bir yol sağlayarak daha güçlü bir veri koruması ile mükemmel erişilebilirlik özelliklerini bir araya getiriyoruz. Bu faktörleri, kurumların ve son kullanıcıların iş süreçlerindeki aksamaları ortadan kaldırıyor. Ayrıca hibrid bulut olanakları ile buluttan en iyi verimin alınmasına çok önem veriyoruz. NAS sistemlerini yaygınlaştırmaya yönelik donanım, yazılım, işletim sistemi ve depolama servisleri geliştirip bu alandaki liderliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”



KAYNAK : Teknolojioku.com - Lider NAS üreticisi Türkiye pazarına odaklandı

Qualcomm, LG G3 hakkında neler söyledi?