Gazete Vatan Logo

Son dakika: Libya uçağı kaçırıldı!

Alınan son dakika haberine göre; Libya uçağı 118 yolcu ile Malta'ya indirildi. İki saldırgan uçağı patlatmakla tehdit etti. Uçaktaki yolcular ve mürettebatın tamamı tahliye edildi. Korsanlar gözaltına alındı.

Son dakika: Libya uçağı kaçırıldı!

Ulaşan son dakika haberinde; Afriqiyah Havayolları'nın Libya’da iç hat seferini gerçekleştiren ve 118 kişi taşıyan uçağı kaçırıldı. Kaçırılan uçak Malta Luqa Havaalanına iniş yaptı.

Malta Başbakanı Joseph Muscat, Libya'da iç hat uçuşu yaparken Malta'ya kaçırılan Afriqiyah (Afrika) Havayolları uçağındaki yolcu ve mürettebatın tamamının serbest bırakıldığını, hava korsanlarının gözaltına alındığını açıkladı.

Malta Basınının iddiasına göre korsanlar Kaddafi yanlısı.

KAÇIRILAN UÇAKTA LİBYALI SİYASETÇİLER REHİN ALINDI İDDİASI

Libya'dan kaçırılan uçaktaki yolcuların listesinde Libyalı siyasetçilerin isimlerinin de olduğunu açıkladı. Uçaktaki yolcular ve mürettebatın tamamının kurtarıldığı belirtildi.

Libya'dan kaçırılan uçakta Libyalı siyasetçilerin de olduğu belirtiliyor. Dubai merkezli Al Arabia TV'nin konuşan yetkililer uçaktaki yolcuların listesinde Libyalı siyasetçilerin isimlerinin de olduğunu belirtti.