Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

LG Prestige Inverter Serisi Klimalar ile kışlar artık sıcacık geçecek!

LG Prestige Inverter Serisi Klimalar ile kış konforunu yaşayın!

Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Tic. AŞ. distribütörlüğüyle satışa sunulan LG Prestige Inverter Serisi Klimalar, düşük enerji tüketimi, akıllı teknolojisi ve üstün ısıtma performansı sayesinde kullanıcılarına daha konforlu bir yaşam sunuyor.

Yazın hızlı soğutma özelliğiyle yaşam alanlarını serinleten LG inverter klimalar, soğuk kış günlerinde ise üstün ısıtma performanslarıyla göz dolduruyor. Kısa sürede geniş bir alanı ısıtabilecek özelliklere sahip LG klimalar, sıradışı hava sıcaklıklarında bile ortamı etkili ve verimli bir şekilde ısıtıyor. Hem ısıtma hem de soğutmada A enerji sınıfı performans sağlayan LG Inverter Serisi Klimalar, temiz, sessiz ve konforlu bir ortam sunuyor.

Üstün enerji verimlilikleri sayesinde ‘gerçek yeni nesil klimalar’ olarak gösterilen İnverter teknolojili klimalar, klasik klima ünitelerine oranla soğutma ve ısıtmayı ortam sıcaklığına bağlı olarak uygun bir şekilde kontrol edebiliyor. Özgün teknolojik yeniliklerden faydalanan klimalar, daha yüksek performans seviyelerine ulaşıyor, aynı zamanda elektrik tüketiminde tasarruf sağlanıyor.

5,6 gibi sektörde öncü bir performans katsayısına sahip LG inverter teknolojili klimanın sunduğu bir başka avantaj ise kolay kullanımı ve hızlı çalışması sayesinde istenen hava sıcaklığına hızla ulaşabilmesi. Akıllı teknolojinin en son örneği olan klima, ortam sıcaklığını sadece 5,6 dakikada 5°C değiştirebiliyor. LG'nin teknolojik bilgiyi dünyayı daha iyi hale getirme felsefesiyle bağdaşan en son çevreci ürünü, önceki modellere oranla %74'e yakın enerji tasarrufu sağlıyor.

Detaylı bilgi için tıklayın!

Haberin Devamı