Gazete Vatan Logo

LG G3 Android 6.0 güncellemesi Türkiye'de ne zaman yayınlanacak?

Ülkemiz LG G3 kullanıcıları Android 6.0 güncellemesi için bir süre daha bekleyecek. Dağıtım 2016'nın ilk çeyreğinde başlayacak.

LG G3 Android 6.0 güncellemesi Türkiye'de ne zaman yayınlanacak?

G4 için Android 6.0 güncellemesini Polonya ve Güney Kore’de dağıtıma sunan LG, çok yakında 2014 yılı tepe modeli G3 için de Android 6.0 Marshmallow güncellemesini başlatacak. LG G3 için güncelleme ilk olarak Polonya’da başlayacak. Kaynaklardan edinilen bilgilere göre LG G3 Android 6.0 güncellemesi 16 ya da 18 Aralık’ta yayınlanacak.

LG G3 için dağıtıma sunulacak güncellemenin ülkemiz kullanıcılarıyla buluşması ise birkaç ay sonra gerçekleşecek. LG Türkiye, Facebook üzerinden yöneltilen bir soru üzerine G3 için Android 6.0 güncellemesinin Türkiye’de mart ayında yayınlanacağı bilgisini verdi. Ülkemiz LG G3 kullanıcıları Android 6.0’ın getireceği yenikleri tecrübe etmek için yaklaşık dört ay daha bekleyecek.

İlginizi çekebilir; İşte ikinci nesil Galaxy A7 ve tüm özellikleri

LG'nin Android 6.0 güncellemesinde yer vereceği başlıca yenilikler

*Sadeleştirilen uygulama izinleriyle artık uygulamaların erişebildiği bilgileri yönetmek çok daha kolay hale geliyor. Bununla birlikte uygulamaların erişim ayarları sadece yükleme sırasında değil her zaman erişilebilir ve düzenlenebilir halde olacak.

*Android 6.0 Marshmallow, titreşim ve sesli mod için sessizlik özelliğinin yanında tüm seslerle ya da sadece bildirimler ve alarmları kapsayacak şekilde ayarlanabilen yeni "Do Not Disturb" modunu içerecek.

Haberin Devamı

*Yeni eklenen Doze Modu ise telefon kullanılmadığı zamanlarda arka planda çalışan belirli uygulamaları kapatarak pil ömrünü önemli bir miktarda uzatıyor.

Not: Güncellemenin ayrıca LG UX 4.0 (LG G4'teki) kullanıcı arayüzünü G3'e getirmesi bekleniyor.

Teşekkürler Soner!



KAYNAK : Teknolojioku.com - LG G3 Android 6.0 güncellemesi Türkiye'de ne zaman yayınlanacak?

Galaxy A9, Samsung'un resmi sitesinde listelendi