Gazete Vatan Logo

LG G Watch''a ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor

Temmuz ayından önce İngiltere''de satışa sunulacağı bildirilen akıllı saatin fiyatı da netleşmeye başlıyor.

Nexus 4''ten bu yana Google ile ilişkilerini bir hayli sıklaştıran LG, yakın zamanda Nexus 5 ve LG G Pad Google Play Edition ile bu işbirliğini daha da ileriye taşıdı. Dünyanın önde gelen elektronik firmalarından LG''nin Google ile olan ortak çalışmaları bundan sonraki süreçte de devam edecek. Yakın zamanda karşımıza çıkacak ürün ise bir akıllı saat çözümü olacak. Google''ın giyilebilir teknolojik cihazlar için tasarladığı Android Wear işletim sisteminin resmiyet kazanması sonrası, LG; Android Wear ile çalışan ilk akıllı saate ilişkin bazı görseller yayınladı.

LG G Watch ismini alacak akıllı saatin şu an sadece tasarımı biliniyor. Akıllı saatin teknik özellikleri gizemini korurken, İngiltere merkezli teknoloji sitesi PockenLint, söz konusu akıllı saatin temmuz ayında önce İngiltere''de raflarda olacağı bilgisini verdi. Site ayrıca akıllı saatin 180 sterlin''den (630 TL''nin altında) daha düşük bir fiyata satışa sunulacağını belirtti.

Sony''nin SmartWatch serisine benzer bir tasarım sergileyecek LG G Watch, Android işletim sistemiyle çalışan birçok akıllı telefonla uyumlu olacak. Cihazın temmuz ayından önce İngiltere''de satışa sunulacağı bilgisi dikkate alındığında, akıllı saatin nisan sonu ya da haziran ayı içerisinde tanıtılması ihtimali oldukça yüksek.

Haberin Devamı


KAYNAK : Teknolojioku.com - LG G Watch''a ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor

iWatch bizi güneşten koruyacak!