Gazete Vatan Logo

Lezbiyen kızlar Türkiye’de bulundu!

Ailelerinden kaçan Mısırlı Haza İsmail ile Arjantinli Maria’nın macera dolu yolculuğu Türkiye’de son buldu. İki genç kız, sınır dışı edilecek

Lezbiyen kızlar Türkiye’de bulundu!

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan Arjantin doğumlu Maria Jimena Rico Montero ile Mısırlı sevgilisi Haza İsmail’in lezbiyen ilişki yaşadıklarının ortaya çıkması iki genç kızın ailesinde tepkiyle karşılandı. Haza’nın babası ‘annen ağır hasta’ diyerek kızını Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’ye çağırdı. Sevgilisi Montero ile Dubai’ye giden Haza, babasının bu ilişkiyi bitirmesi için kendisine tuzak kurduğunu anlayınca Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e uçtu.

Lezbiyen çift buradan Londra’ya geçmeyi düşünüyordu. Ancak iki genç kızın peşinden giden baba İsmail, Tiflis’te her ikisinin de pasaportlarını çaldı. 10 saat havalimanında bekleyen Maria ve Haza ikilisi, bu kez yönünü Türkiye’ye çevirdi. Tiflis’ten hareket eden bir otobüse binen kızlar, Türkiye’ye Kaçak giriş yaptı. İngiliz basınına yansıyan haberlerde, bir arkadaşları İstanbul’daki bir otelde kızlar için yer ayırttı ancak kaçak çift yolda polise yakalandı. Gözaltına alınan ve geri gönderme merkezinde tutulan lezbiyen çiftin, sınır dışı edilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı