Gazete Vatan Logo

Leyla’yı hepimiz arayalım

Ağrı’da kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’den 4 gündür haber yok. AFAD ve jandarma Leyla’yı ararken bir görgü tanığı, Leyla’yı Ağrı MediCenter Tıp Merkezi önünde gördüğünü polise bildirdi

Leyla’yı hepimiz arayalım

Ağrı merkezde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çifti çocukları ile birlikte Ağrı’ya 15 kilometre uzaklıkta bulunan Bezirgan Köyü’ne akrabaları ile bayramlaşmak için gitti. Köyde akrabaları ile bayramlaşan aile evin önünde amcası ile oynayan ve daha sonra kaybolan çocuklarını bulamadı. Aile ve köylüler çocuğu bulabilmek için evin çevresini ve köyde boş alanları aradı ancak çocuk bulunamadı. Daha sonra durumun jandarmaya bildirilmesi üzerine jandarma ve AFAD ekipleri kısa süre içerisinde çocuğu aramak için köye geldi. İki gün boyunca kaybolan çocuğu bulabilmek için köy çevresi ve dere yataklarını didik didik arayan jandarma, AFAD ekipleri ve komşu köylerden gelen vatandaşlar çocuğu bulamadı. Bir görgü tanığı, Leyla’yı en son Ağrı MediCenter Tıp Merkezi önünde gördüğünü belirterek polise başvurdu. Yetkililer şimdi bu ipucunun üzerinde duruyor. Bir yandan da yeni ihbarları değerlendiriyor.

Bayramlaşmak için köye geldiğini ve daha sonra çocuğunun kaybolduğunu söyleyen baba Nihat Aydemir, “Bayram dolayısıyla köye geldik, daha sonra çocuğumuzu alıp götürdüler. 15 dakikanın içerisinde çocuk kayboldu. Çocuğu bulabilmek için asker ve AFAD geldi. Eğitimli köpeklerle her tarafta çocuğumu aradılar ama bulamadılar. Ağrı’da hastanenin orada 2 bayan çocuğumu görmüş. Bizde oraya gittik çocuğumuzu aradık ama bulamadık. Allah rızası için bize yardımcı olsunlar” dedi.

Haberin Devamı