Gazete Vatan Logo

Leyla Lydia Tuğutlu'dan 'Senden Daha Güzel'

Yeni neslin önemli müzisyenlerinden Emir Ersoy'un Mayıs ayında yayımladığı yeni projesi 'RocKuba'nın ikinci video klibi, güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu 'Senden Daha Güzel' performansı yayında.

Leyla Lydia Tuğutlu'dan 'Senden Daha Güzel'

Emir Ersoy’un rock-latin düzenlemeleri ile rock şarkıları ünlü oyuncular tarafından yeniden yorumlandı. Dünyaca ünlü müzisyenlerin yanı sıra ülkeminizin önde gelen solistleri ile yaptığı albümlerle adından söz ettiren Emir Ersoy, RocKuba projesi ile ses getirdi.

Birbirinden ünlü oyuncuların yorumcu performansları ile yer aldıkları 'RocKuba’dan ikinci video klip 'Senden Daha Güzel' oldu. Söz ve bestesi Duman’a ait olan 'Senden Daha Güzel', Emir Ersoy’un rock-latin düzenlemesi ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başarılı yorumuyla yeniden hayat buldu. Babajım Stüdyoları’ndaki kayıtlar sırasında çekilen görüntülerden oluşan Emir Ersoy feat. Leyla Lydia Tuğutlu 'Senden Daha Güzel' klibi, renkli görüntüleriyle oldukça eğlenceli bir performans olarak karşımıza çıkıyor.

Prodüktör, aranjör ve piyanist Emir Ersoy’un Sony Music Türkiye etiketiyle yayımladığı 'RocKuba' albümünün ikinci video klibi, 3 Temmuz Pazartesi günü Emir Ersoy Youtube VEVO kanalında yayınlandı.