Gazete Vatan Logo

Leon ve Hilal'den ateşli öpüşme sahnesi!

Vatanım Sensin'in dün akşam yayınlanan 33. bölümünde, Leon yeniden Yunan üniformasıyla İzmir'e geldi ve Hilal'le buluştu. İkilinin kavuşması ve öpüşme sahnesi geceye damga vurdu.

Leon ve Hilal'den ateşli öpüşme sahnesi!

Kanal D'nin en sevilen dizilerinden Vatanım Sensin'in 33. bölümünde duygusal anlar yaşandı.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

33. bölümde, Leon'un yeniden Yunan üniformasıyla İzmir'e gelmesi, Hilal'i gerçekler konusunda meraklandırdı. Hilal ve Leon'un buluşması ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Vatanım Sensin #KavuşmaVakti hashtag'iyle Twitter'da en fazla konuşulan konu oldu.

AÇELYA ÇİÇEĞİ HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ

Babası Vasili'nin kurşuna dizilmesi sonrası annesi Kirya Veronika ile Atina'ya giden Leon, Hilal ile mektuplaşmaya devam etti. Hilal'in hapse girmesi, aralarındaki iletişimin kopmasına neden oldu. Leon'dan uzun zamandır haber alamayan Hilal, limanda İzmir'e geri döndüğünü gördü.

Leon'u görünce büyük bir mutluluk yaşayan Hilal'in bu sevinci kursağında kaldı. Zira Leon, eskisi gibi değildi ve Hilal'in bu durum karşısında yaşadığı hayal kırıklığı büyük oldu. Ancak Leon'un, Hilal'e verdiği açelya çiçeği, onu unutmadığının en büyük göstergesi oldu.

ORMANDA KAVUŞTULAR

Öte yandan Hilal'in sahipsiz çocuklar için yaptığı korkusuz yardım, peşine Yunan askerlerinin takılmasına sebep oldu. Yunan askerlerden kaçmaya çalışan Hilal, karşısında Leon'u gördüğü an her şey bambaşka bir hal aldı.

Haberin Devamı

Hilal ve Leon'un ormanda karşılaşmasıyla beklenen kavuşma ve beraberinde gerçekleşen öpüşme sahnesi geceye damga vurdu.