Gazete Vatan Logo

Lenovo yeni ürünlerini duyurdu

Çinli üretici IFA Berlin etkinliği kapsamında 5-inç boyutunda bir telefon ve 7-inçlik bir tablet tanıtımı gerçekleştirdi.

Lenovo yeni ürünlerini duyurdu

IDC tarafından yayımlanan ikinci çeyrek akıllı telefon satış raporunda dördüncü sıraya kadar yükseldiği gözlenen Lenovo, Berlin’de düzenlenen IFA Fuarı kapsamında oldukça iddialı teknik özellikler barındıran iki cihaz tanıtımı gerçekleştirdi.

Vibe X adlı akıllı telefon modeli 5-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekrana sahip. Söz konusu ekran inç başına 441 piksel yoğunluğu sunuyor ve Gorilla Glass 3 ile dayanıklı bir yapı sergiliyor. Android 4.2 işletim sistemi ile çalışan telefonun güç birimini ise MediaTek cephesinden 1.5GHz’de çalışan dört çekirdekli MT6589T işlemci ve 2GB RAM oluşturuyor.

5MP çözünürlüklü arka kamera, 1.6MP ön kamera, 3G HSPA +, Wi-Fi, 3.450 mAh pil, 7.9mm kalınlık ve 236 gram ağırlık S5000 tablet modelinin öne çıkan diğer özellikleri.

3G versiyonu için belirlen fiyat 249€, Wi-Fi modeli ise 199€ fiyatlarla Avrupa’da 4. çeyrekten itibaren satışa sunulacak.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Lenovo yeni ürünlerini duyurdu