Gazete Vatan Logo

Lenovo Moto G4 Plus'ı satışa sundu! İşte teknik özellikleri ve satış fiyatı

Lenovo, son ürünü Moto G4 Plus'ı satışa sundu. Su sıçramalarına dayanıklı nano teknolojisiyle üretilen Moto G4 Plus, 5.5 inç Full HD ekranı, 16 MP'lik çift otomatik fokus özellikli sınıfının en iyi kamerası ile oldukça iddialı görünüyor

Lenovo Moto G4 Plus'ı satışa sundu! İşte teknik özellikleri ve satış fiyatı

Lenovo, son ürünü Moto G4 Plus'ı satışa sundu. Su sıçramalarına dayanıklı nano teknolojisiyle üretilen Moto G4 Plus, 5.5 inç Full HD ekranı, 16 MP’lik çift otomatik fokus özellikli sınıfının en iyi kamerası ile oldukça iddialı görünüyor. Mağazalarda 1299 TL'lik fiyatıyla boy gösterecek telefonun tüm özelliklerini sizlerle paylaşıyoruz.

Lenovo, merakla beklenen Moto serisinin ilk modellerinden Moto G4 Plus’ı satışa sundu. Hızlı şarj (Turbo Charger) özelliği bulunan telefon, 15 dakikalık bir şarjla kullanıcılarına 6 saatlik kullanım sunuyor ve 3000 mAh'lik güçlü bir bataryayla karşımıza çıkıyor. Parmak izi okuyucusu gelişmiş teknolojisiyle, telefonunuzu ne şekilde tutarsanız tutun parmağınızı ve sizi anında tanıyabiliyor.

Ayrıca Qualcomm Snapdragon 617 sekiz çekirdekli işlemci bulunan telefonda Gorilla Glass 3 teknolojisi de bulunuyor. Herkesin merak ettiği kamera özelliklerine gelince, 5 MP’lik ön kamerası ve çift otomatik fokus özellikli 16 MP’lik arka kamerasıyla kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Üstelik bu telefonun lazer fokus özelliği size loş ortamlarda bile keskin ve net fotoğraflar çekmenize imkan tanıyor.

Haberin Devamı