Gazete Vatan Logo

Lenovo katlanabilir Yoga Pro 2''yi tanıttı

Şık bir tasarım sergileyen cihaz, ekran çözünürlüğü ile dikkat çekiyor.

Lenovo katlanabilir Yoga Pro 2''yi tanıttı

IFA Berlin Fuarı kapsamında tanıtımlarına devam eden Lenovo, etkinlik kapsamında hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen yeni nesil Yoga 2 Pro adlı modeli duyurdu. Katlanabilir bir yapı sergileyen cihaz 13.3-inç boyutunda bir ekrana sahip. Söz konusu ekran 350nit parlaklığa kadar ulaşabilirken, Lenovo’nun Yoga 2 Pro’da yer verdiği ekran çözünürlüğü ise dikkat çekici: 3200 x 1800 piksel.

İnç başında 276ppi yoğunluğun yer verildiği melez cihazda Intel’in dördüncü nesil Haswell (i3 core, i5 core ve i7 core) işlemcilerine yer verilecek. 9 saat pil ömrü vaat eden Yoga 2 Pro, bir önceki nesil Yoga modeli ile karşılaştırıldığında 1.6mm daha ince bir yapı sergiliyor. Cihazın ağırlığı ise 1.39 kg ağırlığında.

512GB’ye kadar SSD, 8GB’ye kadar RAM seçenekleri, Windows 8.1 işletim sistemi, Intel HD grafik birimi, arka aydınlatmalı klavye, stereo hoparlör ve Bluetooth 4.0 modelin sahip olduğu diğer teknik özellikler. Alt bölümde Yoga 2 Pro’nun resmi tanıtım videosuna göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı


KAYNAK : Teknolojioku.com - Lenovo katlanabilir Yoga Pro 2''yi tanıttı