Gazete Vatan Logo

Leke 9. bölüm fragmanı

Kanal D'nin sevilen dizisi Leke'de sezon finali heyecanı! Yeni bölümde neler olacak?

Leke 9. bölüm fragmanı

Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Leke bu hafta yayınlanacak mı?

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Leke dizisinin yeni bölümü 18 Haziran Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hastanede uyanan Arda, başına gelenleri öğrenince şoke olur. Arda, Cem’ e kendisini Yasemin’in yaraladığını anlatacak mı? Yasemin ve Fischer’ın gerçek görüntülerinin ortaya çıkmasıyla Cem, Yasemin’e karşı büyük bir haksızlık yaptığını anlar.

Yasemin’den özür dilemek isteyen Cem, ona ulaşamayınca bir mektup yazar. Yasemin, Cem’i affedecek mi? Serpil’le yüzleşen Cem, Mehmet’in büyük bir oyun oynadığına emin olur.

Mehmet’in oyununu su yüzüne çıkarmak içi Ekber’den yardım alır. Cem ve Mehmet’in büyük yüzleşmesinde neler olacak? Cevat komiser, Birkan’ı soruşturmaya devam eder. Bu sırada Şirin, Serpil’in kendisini sattığını anlatmak için karakola gider. Şirin’in ifadesini Cevat komiser alır. Serpil yolun sonuna mı geliyor? Birkan ablasını ipin ucundan kurtarabilecek mi?

Haberin Devamı

Cem, Yasemin’e evlenme teklif etmeye karar verir. Yasemin’in görüşmeyi kabul ettiği gecenin sürpriz konuğu kim olacak?