Gazete Vatan Logo

Leke 8. bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında büyük bir merakla takip edilen 'Leke' dizisinin yeni fragmanı yayınlandı.

Leke 8. bölüm fragmanı

Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Leke bu hafta yayınlanacak mı?

KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Leke dizisinin yeni bölümü 11 Haziran Salı akşamı saat 20.00 itibariyle izleyenlerle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Birkan, katil olduğunu düşünen Yasemin’e, Arda’nın cesedini ortadan kaldırarak yardım etmeye karar verir. Birkan’ın bulduğu çözümler yaşanan kazanın üstünü kapatabilecek mi?

Yasemin’in tekne baskınıyla ilgili anlattıklarına şüpheyle yaklaşan Cem, gerçekleri öğrenmek için Serpil’in kapısını çalar. Serpil, Cem’e doğruları anlatacak mı?

Arda’ya ulaşamayan Ferhan, karakola giderek Birkan’a, Arda’nın kayıp olduğunu söyler. Kardeşini aramaya başlayan Cem de, Arda’ya ulaşabilecek mi?

Şirin’in, Arda’ya Hoyo’da çalıştığını söylediğini öğrenen Serpil, her yerde Şirin’i arar. Yasemin’e giden Şirin, Serpil’in gerçek yüzünü Yasemin’e anlatacak mı?

Mehmet genel müdür olduktan sonra planının son hamlesini yapar. Cem’e Fischer ve Yasemin’in sahte resimlerini gösterir. Öğrendikleriyle çılgına dönen Cem, Yasemin’in kendisini affetmesi için çabalarken yeni bir karar alır. Cem, Mehmet’in yalanlarına mı yoksa Yasemin’e mi inanacak?

Haberin Devamı

Cem’in kardeşini öldürerek katil olduğunu düşünen Yasemin yaşadığı vicdan azabına dayanamaz ve Yasemin, teslim olmak istediğini Birkan’a söyler. Yasemin için her şeyi göze alan Birkan, Yasemin’in bu kararına nasıl tepki verecek?

Marine Marine’deki itibarı Mehmet’in oyunuyla zedelenen Cem’i yıkan bir haber de Almanya’dan gelir. Bu haber Cem ve Yasemin’in büyük aşkında nasıl rol oynayacaktır?

LEKE 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN