Gazete Vatan Logo

Lavrov, Melania Trump'ın bacaklarını süzünce rezil oldu

Finlandiya'da düzenlenen zirveye katılan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un, ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın bacaklarına bakması, ülkesinde alay konusu haline geldi.

Lavrov, Melania Trump'ın bacaklarını süzünce rezil oldu

Finlandiya önceki gün tarihi bir mini zirveye ev sahipliği yaptı. Başkent Finlandiya'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump bir araya geldi. İki lider farklı konularda fikir alışverişi yaparken, zirvenin gündem maddesi Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un fotoğrafı oldu.

FIRST LADY'Yİ SÜZMESİ ALAY KONUSU OLDU

Lavrov, iki liderin basın toplantısı sırasında First Lady Melania Trump'ı süzerken yakalandı. Lavrov Rus basınında ve sosyal medyada alay konusu oldu.

"SÜPERDEN DE İYİ"

İki liderin ortak basın toplantısı sırasında ön sırada oturan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un yine aynı sırada oturan First Lady Melania Trump'a bakarken çekilen görüntüleri sosyal medyada tartışma yarattı. Bir dönem manken olarak dünyayı gezen ve birçok dergiye çıplak poz veren Melania Trump'ın bacaklarına bakarken görüntülenen Lavrov, Helsinki temasları sonrasında, "Görüşmeler muazzam geçti… Süperden de iyi" demişti.

"PUTİN'İ UTANDIRDI" YORUMLARI YAPILDI

Sosyal medyada Lavrov'un bu yorumları First Lady için mi yoksa gerçekten görüşmeler için mi dediği tartışma yaratırken, bazı kullanıcılar, "Lavrov'un Melania'nın bacaklarına bakarken fotoğraflarını Kremlin medyasının yayınlaması Putin'in utancını yeni bir seviyeye çıkardı" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı