Gazete Vatan Logo
Magazin Lady’ler damgası

Lady’ler damgası

Grammy ödülleri sahiplerini buldu, geceye yumurta içinde sahneye çıkan Lady Gaga damgasını vurdu

Grammy ödülleri sahiplerini buldu, geceye modacı Hüseyin Çağlayan’ın hazırladığı yumurta içinde sahneye çıkan Lady Gaga damgasını vurdu.

Müzik dünyasının Oscar’ı olarak bilinen Grammy müzik ödellerinin 53’üncüsü dün Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geceye 5 dalda ödül alarak büyük tepki çeken country müzik yapan Amerikalı grup Lady Antebellum ve Türk modacı Hüseyin Çağlayan tarafından hazırlanan yumurta içinde sahneye çıkan “uçuk” sanatçı Lady Gaga damgasını vurdu.



5 ödül herkesi şaşırttı!

Staples Center’de düzenlenen törene Hüseyin Çağlayan’ın tasarladığı dev bir plastik yumurtanın içinde gelen 24 yaşındaki Lady Gaga, görenleri hayretler içinde bıraktı. Büyük alkış alan Amerikalı şarkıcı “En İyi Pop Albümü” ve “En İyi Kadın Pop Şarkıcısı” dallarında 2 tane ödül kazandı. Gecenin en tartışmalı ismi ise üç kişiden oluşan Contry müzik grubu Lady Antebellum oldu. Grammy ödülleri arasında en önemli ödül olarak kabul edilen yılın şarkısı ödülünü “Need you now” adlı parçasıyla alan grup toplam 5 dalda ödüle layık görülmesi tepki çekti. Eminem ve Jay-Z gibi ünlü isimleri geride bırakan Lady Antebellum aday gösterildiği 6 daldan 5’ini kazanmasına kendileri bile şaşırdı.

Transparan Rihanna



Ödül törenine tüm vücudunu gözler önüne seren transapar bir kıyafetle katılan R&B yıldızı Rihanna, gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Jean Paul Gaultier imzalı denizkızı elbisesiyle geceye katılan Rihanna ayrıca seksi sahne şovuyla da adından söz ettirdi.

15 dakikalık şovunda yeni şarkısını söyledi

Sahneye yarı çıplak dansçıların sırtında taşıdığı Hüseyin Çağlayan ve House of Mugler işbirliğiyle hazırlanan plastik yumurta içinde çıkan 24 yaşındaki Lady Gaga yeni parçası Born This Way’i seslendirdi. Amerikalı sanatçının 15 dakikalık sahne performansı büyük beğeni topladı.

Genç idoller sahnede

Grammy’de en büyük hayal kırıklığını, en iyi çıkış yapan sanatçı ödülünü almasına kesin gözüyle bakan gençliğin idolü Justin Bieber (sağda) yaşadı. 16 yaşındaki Bieber, ünlü aktör Will Smith’in oğlu Jaden ile gecede sahne aldı.

İşte Grammy listesi

Yılın Kaydı: “Need You Now”, Lady Antebellum
Yılın Albümü: “The Suburbs”, Arcade Fire
Yılın Şarkısı: “Need you now”, Lady Antebellum
En İyi Çıkış Yapan Sanatçı: Esperanza Spalding
En İyi Pop Albüm: “The Fame monster”, Lady Gaga
En İyi Kadın Pop Şarkıcı: Lady Gaga, “Bad Romance”
En İyi Erkek Pop Ş.: Bruno Mars, “Just the way You Are”
En İyi Rock Albüm: “The Resistance”, Muse”
En İyi Rap Albüm: Eminem
En İyi Dans kaydı: Rihanna

Haberin Devamı