Gazete Vatan Logo

Lady Gaga Türkiye'ye geliyor ilk şart 'HAMAM'

Lady Gaga hamam istiyor İstanbul konserine günler kala organizasyon şirketine “özel talep”lerini ileten Lady Gaga, uzun listede Türk hamamı ziyaretine de yer verdi. Türkiye'deki ilk konserini 16 Eylül akşamı İTÜ Stadyumu'nda verecek olan Lady Gaga, Türkiye ziyaretinde Türk hamamına da gidecek!

Lady Gaga, “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında İstanbul’a geliyor. Türkiye ’deki ilk konserini 16 Eylül akşamı İTÜ Stadyumu’nda verecek olan dünyaca ünlü şarkıcı, özel isteklerini günler öncesinden organizasyon şirketine iletti. Ve bu uzun listede Türk hamamı ziyaretine de yer verdi. Lady Gaga’nın, çok merak ettiği Türk hamamına konser öncesi mi yoksa sonrasında mı gitmek istediği ise henüz netleşmedi.

Dünyaca ünlü yıldız Lady Gaga, “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında İstanbul’a geliyor. "BENİ HAMAMA GÖTÜRÜN" Türkiye’deki ilk konserini 16 Eylül akşamı İTÜ Stadyumu’nda verecek olan dünyaca ünlü şarkıcı, özel isteklerini günler öncesinden organizasyon şirketine iletti. Dünyaca ünlü yıldız Lady Gaga, “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında İstanbul’a geliyor. Türkiye’deki ilk konserini 16 Eylül akşamı İTÜ Stadyumu’nda verecek olan dünyaca ünlü şarkıcı, özel isteklerini günler öncesinden organizasyon şirketine iletti. Dünyaca ünlü pop yıldız Lady Gaga, “Lady Gaga’s artRAVE: th? ARTPOP Ball” turn?s? kapsamında İstanbul’a g?l?yor.

"BENİ HAMAMA GÖTÜRÜN"

Gaga, “Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball” turnesi kapsamında İstanbul’a geliyor. Türkiye’deki ilk konserini 16 Eylül akşamı İTÜ Stadyumu’nda verecek olan dünyaca ünlü şarkıcı, özel isteklerini günler öncesinden organizasyon şirketine iletti. Ve bu uzun listede Türk hamamı ziyaretine de yer verdi.Lady Gaga’nın, çok merak ettiği Türk hamamına konser öncesi mi yoksa sonrasında mı gitmek istediği ise henüz karar veremedi.

Haberin Devamı