Gazete Vatan Logo

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK yurt başvuruları 20 Ağustos'ta sona erdi. Şimdi ise gözler KYK başvuru sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağına çevrildi. KYK sonuçları açıklandığında e-devlet sisteminden sorgulama yapılabilecek.

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK başvurularının sona ermesinin ardından sonuçların ne olacağı merak edilmeye başlandı. Yurt başvuru sonuçları açıklandığında e-devlet sisteminden sorgulanabilecek. Diğer yandan merak edilen KYK burs başvurusunun ne zaman açıklanacağı ise henüz belli olmadı.

KYK YURT VE BURS BAŞVURULARI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK yurt başvurularının sona ermesi ile birlikte sonuçların ne zaman açıklanacağı da merak edilmeye başlandı. KYK yurt başvuru sonuçları e-devlet üzerinden öğrencilere duyurulacak. KYK'dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Başvurular ve sonuçlara ilişkin ayrıntılı bilgiye "yurtkur.gsb.gov.tr" adresli web sitesinde bulunan başvuru kılavuzundan ulaşılabilecek.

KYK KİM, artık çok daha yakın

Bugüne kadar haftanın 7 günü mesai saatleri içiresinde hizmet veren KYK Kurumsal İletişim Merkezi, artık yıl boyu 7/24 öğrencilere kulak verecek.

Personel sayısı ve hizmet kalitesi artırılan 444 1961’i arayan öğrenci ve veliler, hatta beklemeden daha hızlı ve daha kaliteli hizmet alabilecek.

Haberin Devamı

Sosyal medyada da 7/24 hizmet

Twitter KYK_DESTEK hesabı öğrencilerin her türlü soru ve sorununa anında çözüm sunmak için artık 7/24 hizmet veriyor. KYK_DESTEK hesabı sayesinde öğrenciler, zaman ve mekân sınırlaması olmaksızın istedikleri an KYK’ya ulaşabilecek.

KYK ile ilgili tüm haber, duyuru ve etkinliklere Facebook GSBKYK, Instagram GSBKYK ve Youtube GSBKYK kanalından da ulaşmak mümkün.

KYK BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

KYK yurt başvurularının sona ermesi ile birlikte burs başvurularının ne zaman başlayacağı da merak konusu. Burs başvurularının başlama tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki günlerde tarihin netleşmesi bekleniyor.