Gazete Vatan Logo

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? Tarih belli oldu mu?

KYK burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından gözler Kredi Yurtlar Kurumu'na çevrildi. 15-21 Ekim tarihleri arasında başvuruları alınan burs ve kredi başvurularının ardından adaylar beklemeye çekildi. Binlerce üniversite öğrencisi için hayati öneme sahip olan KYK burs ve kredi başvuru sonuçları için net bir açıklama yapılmadı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? Tarih belli oldu mu?

KYK burs ve kredi başvuruları için adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Binlerce Üniversite öğrencisi tarafından merak içinde beklenen sonuçlar için Kredi Yurtlar Kurumu tarafından henüz net bir açıklama yapılmadı. Peki KYK burs ve kredi başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

KYK BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK burs başvuruları 21 Ekim'de sona erdi! Binlerce Üniversite öğrecisi için önemli bir gelir kaynağı olan KYK bursları için adaylar E-devlet üzerinden başvuru işlemleri gerçekleştirildi. KYK burs başvuru sonuçları için resmi site üzerinden henüz net bir açıklama yapılmazken geçtiğimiz yıllarda 15-20 gün içerisinde açıklanan sonuçlar düşünüldüğünde sonuçların Kasım ayının ikinci haftasında adaylara duyurulması bekleniyor.