Gazete Vatan Logo

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. 15 Ekim'de başlayan KYK burs başvuruları dün sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar sonuçları merak içinde beklemeye başladı. Peki KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Binlerce üniversite öğrencisini yakından ilgilendiren KYK burs ve kredi başvuru sonuçları için adaylar bekleyişe geçti Peki KYK burs ve kredi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK burs başvuruları için son gün bugün! Binlerce Üniversite öğrecisi için önemli bir gelir kaynağı olan KYK bursları için adaylar E-devlet üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebiliyor. KYK burs başvuru sonuçları için resmi site üzerinden henüz net bir açıklama yapılmazken geçtiğimiz yıllarda 15-20 gün içerisinde açıklanan sonuçlar düşünüldüğünde sonuçların Kasım ayının ikinci haftasında adaylara duyurulması bekleniyor.