Gazete Vatan Logo

KYK burs başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak? KYK burs sonuçları

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Binlerce adayı yakından ilgilendiren KYK burs başvuruları bilindiği üzere 15-21 Ekim tarihleri arasında e-devlet üzerinden alınmıştı. Başvuruların üzerinden 18 gün geçti. Peki KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK burs başvuru sonuçları hangi tarihte açıklanacak? KYK burs sonuçları

KYK burs başvuru sonuçları için gözler yapılacak olan açıklamaya çevrilmiş durumda! Binlerce üniversite öğrencisi için büyük önem arz eden KYK burs başvuru sonuçları ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmış değil! 15-21 Ekim tarihleri arasında e-devlet üzerinden başvuruları alınan burs işlemlerinin ardından gözler Kredi Yurtlar Kurumu'na çevrildi. Peki KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK burs başvuru sonuçları geçtiğimiz yıl 23 gün sonunda adaylara duyurulmuştu. KYK burs başvurularının 2017 yılı içerisinde 16-24 Ekim tarihleri arasında alınmasının ardından sonuçlar 16 Kasım tarihinde adaylara duyurulmuştu. Bu yıl ise 15-21 Ekim'de alınan KYK burs başvurularının üzerinden 18 gün geçti. Geçtiğimiz yıl 23 günün ardından açıklanan sonuçlar düşünüldüğünde KYK burs başvuru sonuçlarının 12-13 Kasım tarihleri arasında adaylara duyurulması bekleniyor.