Gazete Vatan Logo

Kuzenlerin kuma kavgasında kan aktı!

ŞANLIURFA’da, amca çocukları arasında kuma getirme meselesi yüzünden başlayan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı. Hareketli saatlerin yaşanmasına neden olan olayla ilgili olarak polis, amcasının oğlunu öldüren cinayet zanlısı kuzeni yakalamak için özel harekat timleri eşliğinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi.
Olay, saat 22.30’da Ahmet Yesevi Mahallesi 2263 Sokakta bulunan 2 katlı evde meydana geldi. İddiaya göre, henüz ismi öğrenilmeyen genç kadın, ailesinin isteği üzerine amcasının oğlu Ahmet Aydemir’le geçtiğimiz aylarda evlendi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle Ahmet Aydemir, amcasının kızının üzerine kuma almak istemesi üzerine kuzenler arasında tartışma çıktı. Kız kardeşlerinin eve geri gönderilmesine öfkelenen Lamiz Aydemir, yakınlarını yanına alarak enişteleri olan Ahmet Aydemir’in Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan 2 katlı evini bastı. Karşılıklı silahlı çatışmanın yaşandığı olayda Lamiz Aydemir, tabancayla açılan ateş sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayda Mustafa, Mehmet ve Ahmet Aydemir, isimli şahıslar yaralandı. Hastaneye kaldırılan 3 yaralının tedavisine başlanırken, olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ EVE BASKIN YAPTI

1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı olayla ilgili olarak özel harekat timleri olay yerine çağırıldı. Olayın yaşandığı mahallede geniş güvenlik önlemi alan polis, çatışmanın yaşandığı evde birilerinin olduğu yönünde ihbar aldı. Çelik yelekli ve uzun namlulu Özel Harekat Timleri söz konusu eve baskın yaptı. Balyozla kapıyı kıran timler, evde her hangi bir şahısa ulaşamayınca olay yerinden ayrılıp belirlenen başka evlere baskın düzenledi. Ev içerisinde arama yapan ekipler, 2 adet tabanca ile çok sayıda boş kovan buldu. Gece saatlerinde korku dolu anların yaşanmasına neden olan olayla ilgili olarak polis, olaya karışıp daha sonra otomobille kaçan şahısları yakalamak için Esentepe Mahallesinde belirlenen adreslere baskın yaptı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı