Gazete Vatan Logo

Kutsi'den 4 yıl sonra 'Mavi' albümü!

Türk Pop Müziği’nin sevilen isimlerinden Kutsi, 4 yıl aradan sonra yepyeni bir albümle müzikseverlerle buluşuyor.

Kutsi'den 4 yıl sonra 'Mavi' albümü!

Kutsi, albümsüz geçen 4 yılda oyunculukta gösterdiği başarısını ‘Mavi’ ismini verdiği albüm ile taçlandırıyor. Uzun zamandır büyük bir titizlik ve heyecanla hazırlanan albümde Kutsi’nin kendi söz ve bestelerinin yanı sıra Yıldız Tilbe, Altan Çetin, Mert Ekren, İrfan Özata, Yazgın Kaçak, Murat Güneş ve Murat Poyraz gibi müzik dünyasının önemli isimlerinin imzası yer alıyor.

Birbirinden iddialı 14 şarkının yer aldığı albümde ilk olarak sözü ve müziği Altan Çetin imzalı ‘Yapma Dedim Sana’ şarkısı dinleyiciyle buluşuyor. Albümde 8 şarkının sözü ve müziği Kutsi imzası taşırken, şarkıların çoğunda gitarlar yine sanatçının kendisi tarafından icra edildi.

Klasikleşmiş Kutsi şarkılarının tadını taşıyan eserlerin yer aldığı ‘Mavi’ albümü 10 Temmuz Pazartesi Poll Production etiketi, Polat Yağcı prodüktörlüğünde müzik marketlerdeki yerini aldı.

BREZİLYALI PARTNER

İmaj fotoğrafları için Selda Başkaya’nın objektifine poz veren Kutsi’nin fotoğraf çekimleri Ömerli Binicilik Kulübü’nde gerçekleşti.

Albümün ilk video klibi ‘Yapma Dedim Sana’ şarkısına geldi. Tülay İbak yönetmenliğinde Maslak Film Sokağı Stüdyoları’nda çekilen klipte, Kutsi’ye Brezilyalı model Izaeli eşlik etti.

Haberin Devamı