Gazete Vatan Logo

Kütahya'da çifte cinayet

Durdurduğu arabanın sürücüsünü pompalı tüfekle öldüren bir kişi, daha sonra başka bir araçtaki kişiye tabancayla 7 el atşe etti.

Kütahya'da bir kişi, iki kişiyi otomobillerinde pompalı tüfek ve tabancayla vurarak öldürdü.

G.D. (26), Yıldırım Beyazıt Mahallesi Öğretmenler Caddesi'nde ilerleyen 26 ND 580 plakalı aracın sürücüsü Rıfat Cengiz'i durdurdu.

G.D, henüz belirlenemeyen bir nedenle bir süre tartıştığı Cengiz'e yanındaki pompalı tüfekle aracın dışından ateş edip ağır yaralayarak kaçtı.

Cengiz, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine karşı kurtarılamadı.

Daha sonra Ali Paşa Mahallesi Çinigar Caddesi'nde 43 RE 830 plakalı otomobilde oturan Efrahim Uludoğan'a (30) tabancasıyla 7 el ateş ederek ağır yaralayan G.D, olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.

Olayı gören arkadaşı Suat Şahin tarafından kendi otomobiliyle Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uludoğan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

G.D, görgü tanıklarının verdiği eşkal bilgisi doğrultusunda Atatürk Bulvarı'nda polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen G.D'nin, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Haberin Devamı