Gazete Vatan Logo

Kütahya'da bir astsubay intihar etti

Meydan Mahallesi Şehit Ömer Sokak’ta meydana gelen olayda, aynı evde kalan 2 astsubay, sabah kahvaltıya çağırmak için girdikleri odada arkadaşları astsubay Yusuf Öztürk’ü hareketsiz görünce 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede Yusuf Öztürk’ün göğsüne isabet eden tek kurşunla ölmüş olduğu belirlendi.

"AŞIRI BORCUM VAR" NOTU BULUNDU

Polisler, cesedin yanında Öztürk’e ait olduğu belirtilen bir tabancayla "Ailemi çok seviyorum. Onlara söyleyin reddi miras yapsınlar, aşırı derecede borcum var. Tüm sevdiklerim Allah’a emanet olun. Sevgilerle Yusuf üzgünüm" yazılı not buldu. Anne ve babası Antalya’da yaşayan ve bekar olduğu belirtilen astsubay Yusuf Öztürk’ün cesedi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ARKADAŞLARI SİLAH SESİ DUYMADI

Öztürk’ün ile aynı evde kalan 2 astsubay polislere, akşam saatinde dışarıya yemek yemeye çıktıklarını, Yusuf Öztürk’ün ise kendilerine evde kalacağını söylediiğini belirterek, "Geceleyin eve geldik. Odasında uyuduğunu sanmıştık. Sabah kahvaltıya çağırmak için odasına girdiğimizde onu hareketsiz halde bulduk. Sanırız gece biz evde yokken tabancayla intihar etmiş. Çünkü silah sesini duymadık" dedi. Kütahya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü bildirdi.

Haberin Devamı