Gazete Vatan Logo

Kuruluş Osman: Burçin Hatun Aslıhan Karalar kimdir? Kaç yaşında, nerelidir?

Kuruluş Osman dizinin ilk bölümü ile ilgili tanıtım videosunun yayınlanmasından sonra, dizi hakkında merak edilenler de arttı. Dizinin ilk bölümü 20 Kasım Çarşamba günü ATV ekranlarında olacak. Peki, Kurtuluş Osman’da Burçin Hatun karakterine hayat veren Aslıhan Karalar kimdir? Aslıhan Karalar kaç yaşındadır?

Kuruluş Osman: Burçin Hatun Aslıhan Karalar kimdir? Kaç yaşında, nerelidir?

Kuruluş Osman dizisi ATV ekranlarına Çarşamba akşamları gelecek. Burak Özçivit’in başrol oynadığı Kuruluş Osman dizisinde, Özçivit’in partneri ise güzel model Aslıhan Karalar. Burak Özçivit'in partneri Osman Bey'in eşi Burçin Hatun'u canlandıran Aslıhan Karalar kimdir? İşte detaylar…

Aslıhan Karalar kimdir?

2017 yılı Best Model of The Word birinci Aslıhan Karalar, 27 Nisan 1999 tarihinde dünyaya geldi. Bilkent Uluslararası Laboratuvar Lisesi'nde okuyan ve ortaokulda Fransızca öğrenen Aslıhan Karalar Londra King's College işletme bölümünde okuyor.

Piyona ve bale eğitimi de alan Aslıhan Karalar, İnstagramı aktif olarak kullanan oyunculardan. Aslıhan Karalar’ın 19 bin takipçisi bulunuyor.

Aslıhan Karalar'ın boyu?

Aslıhan Karalar'ın boyu 1.78 boyundadır.

Aslıhan Karalar; yine Atv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Aybüke Pusat, Boran Kuzum, Mustafa Mert Koç, Leyla Tanlar gibi bir çok ismin yer aldığı Şahin Tepesi dizisinde Ezgi karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Bir dönem Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan Aslıhan Karalar'ın sevgilisi yok.