Gazete Vatan Logo

Kuruluş Osman bu akşam var mı? | Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok?

Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? Soruları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kuruluş Osman başladığından beri büyük bir beğeni toplayarak, izleyenleri ekran başına kilitledi. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? İşte ayrıntılar…

Kuruluş Osman bu akşam var mı? | Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman büyük bir beğeni toplayarak, başarısını sürdürüyor. Kısa sürede dizi severlerden tam not alan Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? Soruları yoğunlukla soruluyor. İşte ayrıntılar…

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Başrollerinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Özge Törer gibi isimlerin paylaştığı Kuruluş Osman dizisi çarşamba günleri yayınlanıyor. Ancak, 1 Ocak Çarşamba günü yılbaşı olması nedeniyle dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kuruluş Osman yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da yeni bölümün 8 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanması bekleniyor.

1 OCAK ÇARŞAMBA ATV YAYIN AKIŞI

1 Ocak Çarşamba akşamı Atv ekranlarında saat 20.00’de Malefiz adlı yabancı film yayınlanacak. Saat 22.00’de ise Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti filmi ekranlarda olacak.

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dönemin obaları, otağları, şehirleri ve mekanlarını hissettiren Kuruluş Osman’ın çekimleri Beykoz’a bağlı Riva’da gerçekleştiriliyor. Dizide kullanılan atlar için de arazinin bir bölümü ayrılmış. Burada eğitmenler eşliğinde atlar doğal ortamlarına uygun olarak yetiştiriliyor.

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Burak Özçivit-Osman

Saruhan Hünel-Alişar

İsmail Hakkı Ürün-Samsa

Özge Törer-Bala Hatun

Abdül Süsler-Kalanoz

Ragıp Savaş-Dündar

Alma Terziç-İsodora

Ayşegül Günay Demir-Zöhre

Nurettin Sönmez-Bamsı

Seda Yıldız-Şeyh Edebali