Gazete Vatan Logo

Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman büyük bir beğeni toplayarak, başarısını sürdürüyor. Kısa sürede dizi severlerden tam not alan Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? soruları yoğunlukla soruluyor. İşte ayrıntılar…

Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman dizisi bir süredir yayınlanmıyor. Yılbaşı ile birlikte yayına ara veren diziler yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başladı. Çarşamba yayın günü olan Kuruluş Osman dizisinin, izleyiciler tarafından bugün yayınlanması bekleniyordu. Fakat ATV yayın akışında dizinin yeni bölümünün yer almaması Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman neden yok? sorularını sordurttu. İşte diziyle ilgili merak edilenler…

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Başrollerinde Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Özge Törer gibi isimlerin paylaştığı Kuruluş Osman dizisi çarşamba günleri yayınlanıyor. Ancak Kuruluş Osman dizisi, yayın saatinde Çaykur Rizespor- Galatasaray maçı olduğu için yayınlanmayacak.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kuruluş Osman 7. yeni bölüm tarihi belli oldu. ATV dizisinin yeni bölüm yayın tarihini resmi internet sayfası üzerinde açıkladı. Kuruluş Osman 7. yeni bölümüyle 22 Ocak 2020 Çarşamba günü 20:00'de ATV'de yayınlanacak.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Osman, Bala Hatun'un şifasını Yannis'in elinden alıp Kulucahisar Kalesi'nin arkasındaki gizli el olan Yannis'i teşhir etmiştir. Üzerindeki cinayet suçlamasından da aklanan Osman, Dündar Bey ile yarım kalan hesabını da tamamlamıştır. Ancak Edebalı, Osman'ın bazı hareketlerinden hoşnut değildir. Osman, Edebalı ile konuşmak istediğinde obada olmadığını fark eder ve onu bulmak için gizli mekâna gider. Ancak Osman'ı karşılayan kişi, Yannis'in ta kendisidir. Osman ile Yannis'in buluşması ne sonuçlar doğuracaktır? Obaya gelen Selcan Hatun ile Zöhre Hatun arasında nasıl bir gerilim yaşanacaktır? Osman, Edebalı'yı bulabilecek midir? Sofia ve Kalanoz, Yannis'in idamına göz yumacak mıdır? Yarenlerini kaybeden Edebalı, nasıl bir yol izleyecektir? Osman ile Edebalı'nın yolları tekrar ne zaman kesişecektir?

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dönemin obaları, otağları, şehirleri ve mekanlarını hissettiren Kuruluş Osman’ın çekimleri Beykoz’a bağlı Riva’da gerçekleştiriliyor. Dizide kullanılan atlar için de arazinin bir bölümü ayrılmış. Burada eğitmenler eşliğinde atlar doğal ortamlarına uygun olarak yetiştiriliyor.

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN 7. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Burak Özçivit-Osman

Saruhan Hünel-Alişar

İsmail Hakkı Ürün-Samsa

Özge Törer-Bala Hatun

Abdül Süsler-Kalanoz

Ragıp Savaş-Dündar

Alma Terziç-İsodora

Ayşegül Günay Demir-Zöhre

Nurettin Sönmez-Bamsı

Seda Yıldız-Şeyh Edebali