Gazete Vatan Logo

Kuruluş Osman 10. Bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 10. Bölüm fragmanları…

Kuruluş Osman dizisi, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanında ise Moğol tehlikesine karşı Osman Bey'in kurduğu plan damga vurdu. Peki Kuruluş Osman 10. Bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 10. Bölüm fragmanları

Kuruluş Osman 10. Bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 10. Bölüm fragmanları…

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizizi, 12 Şubat Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Kuruluş Osman'ın bu haftaki bölümünde ise Moğol tehlikesi heyecanlı yaratacak. Peki Kuruluş Osman 10. Bölüm bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte Kuruluş Osman 10. Bölüm fragmanları

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alişar'ın adamları tarafından pusuya düşürülen Gündüz, ağır yaralı vaziyette Kayı obasındadır. Osman ağabeyine saldıranları yakalamak için harekete geçerken, Şeyh Edebalı, Bala'yı isteyen Alişar'ı reddeder. Müneccim Abdül kılığında Alişar Bey'i etkisi altına alan Yannis, Sofia'yla birlikte Alişar Bey'i Osman'a ve Şeyh Edebalı'ya karşı kışkırtır. Kayı obasına giden Alişar Bey, Dündar Bey'e meydan okuyarak kendisinden çalınan altınların iadesini talep eder.

Moğol tehlikesini sezen ve Kayıların geleceğini tehlikede gören Dündar Bey, obanın teyakkuza geçmesini ister. Osman'ın ise farklı bir planı vardır. Moğolların Söğüt'e geldiğini öğrenen Osman ne yapacak? Gündüz kurtulabilecek mi? Yannis ve Sofia'yla ittifak arayan Alişar Bey'in yeni hamlesi ne olacak?

Haberin Devamı

KURULUŞ OSMAN 10. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KURULUŞ OSMAN 10. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

KURULUŞ OSMAN 9.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman ve alpleri, Yannis’in emriyle Şeyh Edebalı’ya pusu kuran Kalanoz’un oyununu bozmuştur. Osman, Kulucahisar’ın kale kumandanı Kalanoz’u öldürüp kalenin önüne atar. Kalanoz’un cesedi akşam yemeğindeki Sofia ve Alişar’ın önüne getirilir. Sofia, bunu Osman’ın yaptığından emindir ve Alişar’ı kışkırtır. Alişar soluğu Dündar Bey’in otağında alacaktır... Osman ve Alişar Bey arasındaki gerilim nasıl sonuçlanacaktır? Oğlunun katili Salvador’un şehadet getirmesinden sonra Bamsı ne yapacaktır? Osman Sofia’nın oyununu boşa çıkarabilecek midir?