Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölüm fragmanında şok sahne! İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölüm fragmanında şok sahne! İzle

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. İşte detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölüm fragmanında şok sahne! İzle

Kurtlar Vadisi Pusu yine nefesleri kesecek bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Aksiyonun hiç eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler olacak merak konusu. İşte son gelişmeler...

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz hafta Polat Alemdar ve Yusuf Kuzuzade’nin buluşmasıyla sona eren Kurtlar Vadisi Pusu’nun 287. Bölümünde Polat, Yusuf’u gizli mekanında ağırlamıştı. Yusuf, Polat Alemdar’dan içine girdiği çemberin bilmediği gerçeklerini duyacak. Bundan sonra Yusuf’un kendisi için çizeceği yol hangi doğrultuda olacak? Yusuf, ısrarla cevabını aradığı sorunun cevabını alabilecek mi?

KİRLİ OYUNLAR VE BİRLİK ÇAĞRISI

Gölge’nin orkestrası tamamlanıyor…

Adamları, örgüt lideri ile bir araya gelerek planlarını uygulamaya koyuyorlar. Bu plana Siyah Sancak’ın cevabı gecikmeyecektir. Gölge ise iki nehir arasında hareket geçirdiği taşların ardından hasat zamanı için fırsat kolluyor…

Kenan, Raskoln ile olan ortaklığını ilerletiyor. Fakat yapacağı anlaşmanın seyri değişiyor. Peki bu gelişmenin ardından Kenan’ın hamlesi ne olacak?

Haberin Devamı

Karun, Ariel ile bölgedeki yeni dengeleri konuşmak için bir araya geliyor. Ariel, Gölge ile Yusuf Kuzuzade’nin aralarındaki dengeyi sağlamakla görevlendiriliyor.

Aşiret liderlerinin toplantısında birlik çağrısı yapılacak. Peki bu birliği kim sağlayacak?

KURTLAR VADİSİ 287. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep, artık gerçekleri öğreniyor ve bulmacanın eksik parçası tamamlanıyor. Bundan sonra Polat – Yusuf – Zeynep üçgeninde düğüm nasıl çözülecek?
Cahit’i koz olarak elinde tutan Fehmi, planını Yusuf’a açıklar. Peki Yusuf’un bu plana vereceği cevap ne olacak?
KURTLAR VADİSİ 286. BÖLÜM ÖZETİ
John Smith, bir kez daha Polat Alemdar ile karşı karşıya geliyor. Bu kez arkasını sağlama alan Smith nasıl bir saldırı planlıyor? Polat’ın Smith’e vereceği karşılık bu kez ne olacak?
Polat Alemdar’a karşı hamlede bulunmak isteyen Gölge, Polat’ın bugüne kadarki düşmanları gibi ailesini hedef almak istiyor.