Gazete Vatan Logo

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona hangi tarihte start verecek? Türk televizyonlarının fenomeni haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu büyük bir merakla bekleniyor. İşte izleyicilerin geri sayıma başladığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisine dair merak edilen soruların ayrıntıları...

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezona ne zaman başlayacağı büyük merak konusu olmayı sürdürüyor. Peki aylardır yeni sezona başlaması beklenen Kurtlar Vadisi Pusu'da son durum ne? İşte Kurtlar Vadisi Pusu'ya dair merak edilen soruların yanıtları ve yeni sezon içi bilgiler haberimizde yer alıyor...

Yeni sezonda ekranlara bomba gibi gelmeyi hedefleyen Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? 15 Temmuz darbe girişimini konu alacak olan Kurtlar Vadisi hangi kanalda oynanacak? Efsane dizinin izleyicileri Kurtlar Vadisi yeni sezon fragmanı merak ediyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kanal değiştirme rekoru kıran Kurtlar Vadisi dizisinin hangi kanalla anlaştığı belli olmadı. Sevilen dizi son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleriyle gelmişti.

KURTLAR VADİSİ PUSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezona bomba gibi başlamayı hedefleyen Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Kasım ayında başlaması bekleniyor. Konuyla ilgili dizinin yapımcısından henüz bir açıklama gelmedi

15 TEMMUZ FİLM OLUYOR

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili başka bir haber var. Pana Film izleyicilerin ısrarları üzerine aynı ekiple 15 Temmuz darbe girişimini film yapacaklarını duyurdu. Bundan dolayı dizinin başlama tarihinde de bir değişiklik olması izleyiciler tarafından bekleniyor.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ EKİBİNDEN KRİTİK AÇIKLAMA

5 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminden kısa süre önce "Kurtlar Vadisi Darbe" markası için patent başvuruşu yapan Pana Film hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ünlü oyuncu Necati Saşmaz'ın bugün ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'ne geldiği yönündeki haberlere Pana Film'den yalanlama geldi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bazı yayın organlarınca şirketimiz Pana Film yetkililerinin Terör savclığına ifade verdiği hakkında yapılan haber ve yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Sayın Savcılık makamınca şirket yetkililerinin konu hakkında bilgisine başvurulmuştur, Şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınmamıştır. Aksine yapılan haberler maksatlı ve kötü niyetlidir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur"

Haberin Devamı