Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölüm fragmanı yayınlandı İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölüm fragmanı yayınlandı İzle

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Puus yeni bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili detaylı bilgiler...

Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölüm fragmanı yayınlandı İzle

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yine heyecanlı bir bölüm ile ekrana gelecek. Son bölümde izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler olacak merak konusu. İşte yeni bölüm fragmanı ve son gelişmeler...

Perşembe akşamı ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanan her bölüm ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Perşembe akşamı ekrana gelen son bölüm ardından Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu uzun süre hafızalardan silinmeyecek yeni bölümü ile Kanal D'de kaldığı yerden devam edecek.

Geçtiğimiz hafta Polat Alemdar ve Yusuf Kuzuzade’nin buluşmasıyla sona eren Kurtlar Vadisi Pusu’nun 287. Bölümünde Polat, Yusuf’u gizli mekanında ağırlamıştı. Yusuf, Polat Alemdar’dan içine girdiği çemberin bilmediği gerçeklerini duyacak. Bundan sonra Yusuf’un kendisi için çizeceği yol hangi doğrultuda olacak? Yusuf, ısrarla cevabını aradığı sorunun cevabını alabilecek mi?

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

KİRLİ OYUNLAR VE BİRLİK ÇAĞRISI
Gölge’nin orkestrası tamamlanıyor…
Adamları, örgüt lideri ile bir araya gelerek planlarını uygulamaya koyuyorlar. Bu plana Siyah Sancak’ın cevabı gecikmeyecektir. Gölge ise iki nehir arasında hareket geçirdiği taşların ardından hasat zamanı için fırsat kolluyor…
Kenan, Raskoln ile olan ortaklığını ilerletiyor. Fakat yapacağı anlaşmanın seyri değişiyor. Peki bu gelişmenin ardından Kenan’ın hamlesi ne olacak?
Karun, Ariel ile bölgedeki yeni dengeleri konuşmak için bir araya geliyor. Ariel, Gölge ile Yusuf Kuzuzade’nin aralarındaki dengeyi sağlamakla görevlendiriliyor.
Aşiret liderlerinin toplantısında birlik çağrısı yapılacak. Peki bu birliği kim sağlayacak?
KURTLAR VADİSİ PUSU 287. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cahit’i koz olarak elinde tutan Fehmi, planını Yusuf’a açıklar. Peki Yusuf’un bu plana vereceği cevap ne olacak? Fehmi duyacakları karşısında çok şaşıracak… Tüm bunların üstüne Kenan’ın da katılmasıyla Kuzuzade ailesi için işler karmakarışık bir hal alacak… Polat Alemdar, Cahit’e yapılanları öğrenmesi ile derhal harekete geçecek. Heyecan dolu operasyonda neler yaşanacak?Gölge, buluştuğu bir isimle yapacağı görüşmede değineceği bir nokta ile hangi olaylarda parmağı olduğunu anlatacak. Gölge’nin bölgeye getireceği yeni isimler nasıl bir oyunun parçası olacaklar?
KURTLAR VADİSİ HAKKINDA
Kurtlar Vadisi Pusu'da en büyük, en karanlık hesaplar ortaya dökülecek. Efsane bu kez en acımasız, en pervasız efendisi olan para için birleşmiş küresel çeteye başkaldıracak. Düşman koltuğunda bu defa Mehmet Karahanlı ve ekibi gibi kukla mafyalar değil, bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu küresel çeteler vardır. Bu küresel güç aktörleri ile Polat Alemdar'ın ekibinin buluşma noktası Türkiye'dir.
Polat Alemdar, kendisine verilen görevi başarıyla yerine getirip Kurtlar Konseyi'ni çökertmiştir. Bu görevi layığı ile yerine getirdikten bir süre sonra KGT'nin başına geçerek devlet adına önemli operasyonlarda bulunmuştur. Ancak yeni misyonu daha derin ve daha tehlikelidir. İhtiyarlar adı verilen gizli heyetten aldığı görevle bu coğrafyaya hakim olmak isteyen uluslararası güçlerin oluşturduğu küresel çete ajanlarının ülke üzerinde oynadığı oyunları bozmuş, İhtiyarlar ile direkt temas kurarak derin devletin kilit adamı olmuştur. Polat Alemdar, Türkiye'nin gelecek stratejisini oluşturan ve bunu koruyan İhtiyarlar Heyeti'nin hükümlerini yerine getirme ve bu gizli heyeti her türlü tehlikeden koruma görevini üstlenmiştir.
Bütün bunları yaparken Polat Alemdar'ın yanında özel bir ekibi vardır. Polat Alemdar, 2003 yılından beri yanın olan sağ kolu Memati Baş, sol kolu Abdülhey Çoban ve Güllü Erhan kendisinin kemik kadrosuydu. Polat Alemdar; kemik kadrosunun yanında Nevzat Yakışırbey, Pürmüz Hasan, Eren Eylül gibi eski yüzleri de bulundururken Kazım Çarman ve Cahit Kaya gibi yeni yüzlere de ekibinde yer vermiştir. Ancak, bu ekipten bir çok kişi çatışma ve suikastlere maruz kalarak hayatını kaybetmiştir. Polat Alemdar'ın şimdiki kemik kadrosu Cahit Kaya ve Güllü Erhan'dan oluşmaktadır. Ayrıca Siyah Sancak Timi'de bu milli davada ilerlemek için Polat Alemdar'ın yanında yer almaktadırlar.
Polat Alemdar; Sömürgeciler'in Türkiye üzerinde oynadıkları oyuna son vermek için büyük bir operasyonla, Kripteks'teki belgeleri ifşa ederek sömürgeci güçlerin dünyadaki dengelerini değiştirmeyi, büyük sırları ortaya çıkarmayı hedeflemiştir. Bu durum Polat Alemdar ve Amon’un 2005 yılında, Los Angeles'da yaptığı anlaşmanın bozulmasına, iki gücün karşı karşıya gelmesine sebep olmuştur. Polat Alemdar’ın hamlesi dünyada büyük bir ses getirmiş ve Piramit Operasyonu başlatmıştır. Sömürgeci Güçler yeni planlar içerisine girerek Polat Alemdar’ı çıkmaza sokmaya çalışmaktadırlar. Polat Alemdar ise meydan okuduğu küresel güçler ve hanedanlardan ülkesini korumak için bütün dostlarıyla birlik olur.

Haberin Devamı