Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında Polat Şokta!-İzle

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında Polat Şokta!-İzle

Kanal D'nin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle ekrana kilitledi. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında Polat'ı neler bekliyor? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı hakkında tüm detayları haberimizde..

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da son bölümde heyecan doruktaydı. Polat yeni bölümde neler yapacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında yaşanan gelişmeler neler? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı hakkında tüm detaylar haberimizde...

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kurtlar Vadisi Pusu'da son bölümde neler yaşanmıştı?

Vadi severleri bu hafta gerilim dolu bir bölüm bekliyor. KGT'nin ŞEDİD ile girdiği amansız mücadelenin bedeli ağır oluyor. Dizide bu hafta Siyah Sancak ve KGT ekibi ağır kayıplar veriyor. ŞEDİD örgütünün hüküm sürdüğü topraklarda yaptığı operasyonda kötü sürprizlerle karşılaşan Akif ve adamları ağır kayıplar veriyor. ŞEDİD terör örgütünün eline düşen Akif ve adamlarını zulüm dolu günler beklemektedir.

Dizinin yeni bölümünde çok kan dükülüyor. Siyah Sancak'ın verdiği ağır kayıplardan sonra Pusat Çakır'da sağ kolu Miran'ın vurulmasıyla en yakın arkadaşını kaybediyor. Tilki, uzun namlulu silahla Pusat Çakır'ın en yakın adamını öldürüyor.

Haberin Devamı

Polat Alemdar, Yüce Majeste'nin peşinde. Bir hastanede tedavi altına alınan Majeste büyük güvenlik önlemleriyle korunmaktadır. Polat ve Cahit Majeste'nin etrafındaki etten duvarı darmadağın eder.