Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kanal D'nin efsana dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Polat Alemdar ve Cahit, Tilki Andrei’nin Rusya’daki yuvasını buldular. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin efsana dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Polat Alemdar ve Cahit, Tilki Andrei’nin Rusya’daki yuvasını buldular. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

KURTLAR VADİSİ PUSU BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu'da son bölümde neler yaşandı?

Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in oynadığı, yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu fenomen dizi Pusu'da bu akşam, Polat Alemdar’ı engellemek için planlarını uygulamaya başlayan Fehmi, çevresini genişletme çalışmalarına devam eder. Fehmi, Andrei’den sonra Şedid halifesi Smith’le olan işbirliğini de güçlendirme yolları arar. Mete’nin evine misafir olan Yusuf ise çok şaşıracağı gizli belgeler bulacaktır…

Polat Alemdar ve Cahit’in Tilki’yi takibi sürüyor, Tilki Andrei’nin Rusya’daki yuvasını bulacaklar. Peki, Andrei’nin tehdidine karşılık olarak kullanacakları çok önemli isim kim olacak?

Haberin Devamı

Pusat, Andrei’nin hazırladığı ölüm düzeneğinden kurtulabilecek mi? Polat Alemdar’ı engellemek için planlarını uygulamaya başlayan Fehmi, çevresini genişletme çalışmalarına devam ediyor. Fehmi, Andrei’den sonra Şedid halifesi Smith’le olan işbirliğini de güçlendirme yolları arayacak. Mete’nin evine misafir olan Yusuf ise çok şaşıracağı gizli belgeler bulacak. Durumdan haberdar olan Mete ile aralarında neler yaşanacak?