Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kanal D'nin efsana dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Kurtalar Vadisi Pusu'da son bölümde Polat ile Tilki’nin çarpışması yaşanmıştı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin efsana dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Kurtalar Vadisi Pusu'da son bölümde Polat ile Tilki’nin çarpışması yaşanmıştı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak...

KURTLAR VADİSİ PUSU BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler yaşandı?

Polat Alemdar Türkiye’nin düşmanlarını teker teker temizlemeye devam ett. Sagir ve Baltazar’dan sonra bu sefer sıra Tilki’de!

Polat, Tilki’ye ülkeden ayrılması çin 24 saat süre verdi. Ancak Tilki öyle bir niyetinin olmadığını söyleyince Polat Alemdar bu süreyi 12 saaate düşürdü. Anlaşılan Tilki’nin ölümü için sayılı saatler kaldı.Vadi severler ise Tilki’nin hemen ölmesini istemiyorlar. Tilki’nin ölmeden önce biraz diş geçirmesinin daha heyecanlı olacağı düşünülüyor.

agir’in kirli oyunlarına son veren Polat Alemdar, bölgenin korunması için geride kalacak adamlarına talimatlarını verecek. Bölgenin sükuneti için gerekli tüm önlemler alınacak. Öte yandan Smith ve Britani buna izin vermemek için bir araya gelecekler.Cahit’i takip eden tapınakçıların karşısına hiç beklemedikleri bir isim çıktı.

Haberin Devamı

Cahit’le birlikte Fehmi’nin yanına giden Polat, Fehmi’ye son uyarısını yapacak. Bu sırada orada göreceği bir isim Polat’ı oldukça şüphelendirecek. Cahit’in o ismi takibinde neler ortaya çıkacak? Baltazar’dan ihanetinin hesabını sormak isteyen Pusat sonunda aradığı fırsatı bulacak. Öte yandan Baltazar bu karşılaşmaya çoktan hazırlanmıştır bile..

KURTLAR VADİSİ’NİN UNUTULMAYAN OYUNCULARI
Özgü Namal (Elif Eylül), Oktay Kaynarca (Süleyman Çakır), Selçuk Yöntem (Aslan Akbey), Gürkan Uygun (Memati Baş), İpek Tenolcay (Nesrin Çakır), Seray Sever (Derya Çakır), Nihat Nikerel (Seyfo), Kenan Çoban (Abdülhey Çoban), Raci Şaşmaz (Ali Candan), Zafer Ergin (Mehmet Karahanlı), Baykal Saran (Hüsrev Ağa), İstemi Betil (Laz Ziya), Atilla Olgaç (Kılıç), Tarık Ünlüoğlu (Testere Necmi) Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet), Adnan Biricik (Nizamettin Güvenç), Nişan Şirinyan (Samuel Vanunu), Sönmez Atasoy (Halil İbrahim Kapar), Erdem Ergüney (Deli Hikmet)

Haberin Devamı