Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Kanal D'nin efsana dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Polat Fehmi'yi büyük tehdit etti. Peki yeni bölümde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin efsana dizisi Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi.Polat Fehmi'yi büyük tehdit etti. Peki yeni bölümde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu izleyenler merakla yeni bölüm fragmanının bekliyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak...

Kurtlar Vadisi Pusu bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler oldu?

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Gaye Gürsel'ın rol aldığı dizi bu akşam Kanal D ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor.

Sagir’in kirli oyunlarına son veren Polat Alemdar, bölgenin korunması için geride kalacak adamlarına talimatlarını verecek. Bölgenin sükuneti için gerekli tüm önlemler alınacak. Öte yandan Smith ve Britani buna izin vermemek için bir araya gelecekler.Cahit’i takip eden tapınakçıların karşısına hiç beklemedikleri bir isim çıktı.