Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam Kanal D'de!

Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam Kanal D'de!

Kanal D'nin rekortmen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam yeni bölüm ile izleyici karşısına çıkacak. Her bölümde nefeslerin tutularak izlendiği Kurtlar Vadisi Pusu 289. yeni bölümde neler olacak merak konusu. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 289. bölüm fragmanı ve son detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam Kanal D'de!

Kurtlar Vadisi Pusu heyecan dolu yeni bölümü ile bu akşam ekranda olacak. Son bölümde ekrana kilitleyen dizide neler yaşanacak merak konusu. İşte detaylı bilgiler...

Kurtlar Vadisi Pusu 289.Bölüm Özeti

Geçtiğimiz hafta Gölge’nin aşiret liderleriyle yaptığı toplantıda beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve Polat Alemdar’ın toplantıyı basıp Gölge’nin yarım kalan cümlesini tamamlayarak gözdağı verdiği anlarla sona ermişti. Polat, Gölge’nin kirli oyunlarını ortaya dökecek ve gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Polat, toplantıda efsane olacak bir konuşma yapacak ve Gölge’ye mesajını verecek.

YUSUF İNTİKAM PEŞİNDE

Köşeye sıkışan Gölge’nin Polat Alemdar’ın bu hamlesine yanıtı gecikmeyecek. Polat ve ekibini hain bir pusuya düşüren Gölge bu kez işi sıkı tutmakta kararlı. Aksiyon dolu anların yaşanacağı kapışma nefesleri kesecek.

Yusuf için artık ok yaydan çıktı. İntikam ateşi ile yanan Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şey için sorumlularından hesap sormaya karar verir.

Çocuk yaştaki Şedid komutanı bir fırsatını bularak kaçacak ve bölgede yardım için bulunan Safiye’yi rehin alacak. Gerilimin artacağı dakikalarda Siyah Sancak ekibini çok zor anlar bekleyecek...

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu, aksiyon dolu 289.bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…

Kurtlar Vadisi Pusu 288.Bölüm Özeti

Geçtiğimiz hafta Polat Alemdar ve Yusuf Kuzuzade’nin buluşmasıyla sona eren Kurtlar Vadisi Pusu’nun 287. Bölümünde Polat, Yusuf’u gizli mekanında ağırlamıştı. Yusuf, Polat Alemdar’dan içine girdiği çemberin bilmediği gerçeklerini duyacak. Bundan sonra Yusuf’un kendisi için çizeceği yol hangi doğrultuda olacak? Yusuf, ısrarla cevabını aradığı sorunun cevabını alabilecek mi?
KİRLİ OYUNLAR VE BİRLİK ÇAĞRISI
Gölge’nin orkestrası tamamlanıyor…
Adamları, örgüt lideri ile bir araya gelerek planlarını uygulamaya koyuyorlar. Bu plana Siyah Sancak’ın cevabı gecikmeyecektir. Gölge ise iki nehir arasında hareket geçirdiği taşların ardından hasat zamanı için fırsat kolluyor…
Kenan, Raskoln ile olan ortaklığını ilerletiyor. Fakat yapacağı anlaşmanın seyri değişiyor. Peki bu gelişmenin ardından Kenan’ın hamlesi ne olacak?
Karun, Ariel ile bölgedeki yeni dengeleri konuşmak için bir araya geliyor. Ariel, Gölge ile Yusuf Kuzuzade’nin aralarındaki dengeyi sağlamakla görevlendiriliyor.
Aşiret liderlerinin toplantısında birlik çağrısı yapılacak. Peki bu birliği kim sağlayacak?
Kurtlar Vadisi Pusu 287.Bölüm Özeti
Geçtiğimiz hafta Öktem’in Zeynep’i şoke eden sözleriyle sona eren Kurtlar Vadisi Pusu’nun 286. bölümünde Polat Alemdar, Zeynep’in namlusunun ucunda kalmıştı. Zeynep, artık gerçekleri öğreniyor ve bulmacanın eksik parçası tamamlanıyor. Bundan sonra Polat – Yusuf – Zeynep üçgeninde düğüm nasıl çözülecek?
Cahit’i kurtarma operasyonu
Cahit’i koz olarak elinde tutan Fehmi, planını Yusuf’a açıklar. Peki Yusuf’un bu plana vereceği cevap ne olacak? Fehmi duyacakları karşısında çok şaşıracak… Tüm bunların üstüne Kenan’ın da katılmasıyla Kuzuzade ailesi için işler karmakarışık bir hal alacak… Polat Alemdar, Cahit’e yapılanları öğrenmesi ile derhal harekete geçecek. Heyecan dolu operasyonda neler yaşanacak?Gölge, buluştuğu bir isimle yapacağı görüşmede değineceği bir nokta ile hangi olaylarda parmağı olduğunu anlatacak. Gölge’nin bölgeye getireceği yeni isimler nasıl bir oyunun parçası olacaklar?
Son 24 saat…
Yusuf, ihanet iddiasını 24 saat içinde ispat edemezse infaz edileceğini öğrenir. Bu süreçte Polat ve Zeynep ona yardımcı olacak mı? Sergey Zharkov, konsey hakkında vereceği bilgilerle herkesi şoke edecek… Konseydeki hainin yaptıkları tek tek ortaya çıkıyor… İnsan kaçakçılarını Mervan’a teslim eden Yasin Komutan ve Siyah Sancak ekibi, bölge için yeni planlar yapıyor.

Haberin Devamı