Gazete Vatan Logo

Kurtlar Vadisi Pusu'ya geri dönüyor

Yeni sezona çarpıcı bir bölümle giren Kurtlar Vadisi Pusu, seyircisine yeni bir bomba sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya geri dönüyor

Kurtlar Vadisi'nin en çok fazla sevilen karakterlerinden Tuncay Kantarcı, Kurtlar Vadisi Pusu'da da yer almış, ancak bir zaman akabinde ortadan kaybolmuştu. Tuncay Kantarcı'nın ortadan kaybolması, dizinin hayran kitlesi içinde uzun zaman tartışılmış, forumlarda "Tuncay Kantarcı hangi yerde " başlıkları açılmıştı.


Pana Film Tuncay Kantarcı karakterine hayat veren Osman Wöber'le tekrardan mukavele imzalama seviyesinde.

Anlaşmanın sağlanması halinde Tuncay Kantarcı Vadi'ye tekrardan girecek. Daha önce Polat'ın hastanesinin genel müdürü olan Kantarcı'nın diziye dönmesi halinde eski görevini sürdürüp sürdürmeyeceği merak ediliyor.
Tuncay Kantarcı, Kurtlar Vadisi'nde ise, Mehmet Karahanlı'nın baronluğunu yapmış olduğu çok büyük konseyin kaçakçılık işlerinde kolaylık sağlıyor, gümrüklerde çıkan ve çıkması olası olumsuzlukları çözüyordu.


KANTARCI'NIN HAS ADAMLARI: ABİDİN VE DELİ HÜSNÜ
Kurtlar Vadisi'nde ve Kurtlar Vadisi Pusu'da, Tuncay Kantarcı ile adamları Abidin ve Deli Hüsnü arasındaki komik diyaloglar seyirciye keyifli anlar yaşatıyordu.

YENİ SEZON BİLGİLERİ!
Yeni sezonda Polat Alemdar büyük bir operasyonla, kripteksteki belgeleri ifşa ederek sömürgeci güçlerin dünyadaki dengelerini değiştirecek, büyük sırları ortaya çıkaracak. Bu durum Polat Alemdar ve Amon’un yıllar önce yaptığı anlaşmanın bozulmasına, iki gücün karşı karşıya gelmesine sebep olacak mı?

POLAT ALEMDAR YALNIZ KALDI
Kanal D ekranlarında kendi gününde ve kendi saatinde ekranlara gelmeye devam eden Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar artık çok daha yanlız. Çünkü can dostları Memati, Abdulhey ve Kara gitti. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bir çok karakterine veda etti. Başrolünü ve yapımcılığinı Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin merakla beklenen yeni sezon 230. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanında neler oluyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon fragmanı bir satranç tahtası üzerinde Şah'ın devrilmesi ile başlıyor. Satranç tahtasında devrilen Şah, hangi düzenin sonunu temsil ediyor acaba. Öte yandan artık Polat Alemdar'ın yanındaki tek adamı Cahit, silahlı

adamların arasında çaresiz bir şekilde görünüyor. Ancak Cahit son anda ayak bileğine bağlı olan bir cihazı gösteriyor. Kurtlar Vadisi Pusu'da Cahit ölecek mi?

Haberin Devamı