Gazete Vatan Logo

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Türk televizyon tarihinin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da hayranlarını ekran başına kilitleyecek. Nefes kesen son bölümden sonra hayranları 248. bölüm son fragmanını merak ediyordu. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 248. bölüm fragmanınını haberimizde izleyebilirsiniz.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu hafızalardan silinmeyecek yepyeni bir bölüm ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 248. bölüm fragmanı yayınlandı. İzlemek için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli. Dizi yeni bölümü ile 26 Şubat Perşembe akşamı ekranlara geliyor.

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. 26 Şubat Perşembe akşamı yayınlanması gereken Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölümün ilk görüntüleri haberimizde. Yeni bölümde Polat Alemdar ve Cahit'in durumları merak konusu. Tapınakçıların iradesini eline geçirdiği Cahit'in geçmişi silinir ve yüce majestenin emirlerini kayıtsız şartsız kabul etmektedir.

Dizide en merak edilen konu ise Polat'ın akıbeti olacaktır. Cahit'in bir anda karşısına dikilmesiyle şaşıran Alemdar, Cahit'in hiç beklemediği bir anda saldırıya geçmesiyle yere yığılır. Dostundan hiç ummadığı bir hamleyle yere yığılan Polat Alemdar tapınakçıların eline mi geçecek?

KURTLAR VADİSİ PUSU 248. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Kurtlar Vadisi Pusu 247.bölüm ekranan geldi. dizide Polat Alemdar annesinin intikamını almaya devam etti. Her Perşembe olduğu gibi nu hafta da kaldığı yerden devam etti. Bu haftaki bölüm'de Polat Alemdar, Brendan'a tekrardan ulaştı. Fakat yeni gelen Lion komutanı İhtiyarlar heyeti başkanı Hoca'yı yakaladı.

Polat Alemdar, hocayı kurtarmıştır ve minnettarlığını Brandon’ a yol hediyesi vererek gösterir. KGT ve Lion timinin karşılaşması, SİS ekibinin de katılımıyla sert bir çatışmaya dönüşür. Lion Timi komutanı, ayağının tozuyla ziyaretlerine devam ederken, Can Bey’le konuşacakları çok şey vardır.

Martin, Algis’e Cahit’le ilgili sırları anlatır. Bu sırada Cahit uzun zamandır beklediği Yüce Majeste ile görüşür. Fakat bu görüşme beklediği gibi gitmez. Tilki silahlarını almak için her yolu dener. Geri alana kadar da durmaya hiç niyeti yoktur. Leyla’yı ise büyük bir sürpriz beklemektedir.

Brandon ve Polat Alemdar hesaplaşması olacak. Biritanya hizmetkarı Brandon Polat'ın annesinin öldürülmesinden sorumludur. Polat Alemdar ise annesinin yasını tuttuğu günlerde her yerde bu ismi aramaktadır. Son bölümde Brandon'a çok yaklaşan Polat Alemdar intikamını alabildi mi ?

Haberin Devamı

James Bond'u Cahit için büyük gün. Cahit sonunda Yüce Majeste'nin gözüne girmiştir ve Majeste Cahit ile görüşmeyi kabul etmiştir. Peki Cahit gerçekten de tapınakçıların en tepesindeki isimle görüştürülecek midir? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölümde...

Polat Alemdar, bir kez daha Brandon ile karşı karşıya gelir. Bu seferki karşılaşmaları o kadar kısa sürmeyecektir. Çünkü konuşacakları çok mesele vardır. Polat’ın Brandon hamlesine karşı cevap gecikmez, Lion timi çoktan alarma geçmiştir. Cahit, Yüce Majeste ile görüşmeye bu kez çok yakın olsa da tehlike peşini bırakmaz. Mankurt hakkındaki gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlar. Üstelik ekibi de bu gerçeklerin farkına varmıştır. Fehmi büyük çabayla oluşturduğu konseyin iş başı yapması için sabırsızlanmaktadır. İstanbul sefirliği için görevlendirdiği Pusat ve Baltazar, birbirlerine üstün gelmek için her yolu denemeye başlar.

Haberin Devamı