Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölüm nefes kesti

Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölüm nefes kesti

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam da bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 239. bölümünde yine bol aksiyon vardı. Pusu'da Süha, Polat’a büyük sırrı anlatmaya bu bölümde de devam etti. Dizinin son bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde.

Türk televizyon tarihinin efsane dizisi dün akşam bıraktığı yerden devam etti. Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının merakla yanıtını beklediği sorular dün akşam çözüldü. Dizinin son fragmanını izleyerek Pusu'nun son bölümü hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Efsane dizinin son bölümünde Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder. Kurtlar Vadisi Pusu'da bir şok gelişme daha yaşanacaktır Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir

İŞTE DİZİNİN 239 BÖLÜM KONUSU

Ekranların rakipsiz dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”, 239.bölümüyle aksiyona kaldığı yerden devam ediyor. Süha, Polat’a büyük sırrı anlatmaya devam eder. Bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder. Soygunun başrolünün işi hala bitmemişe benziyor. Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak? Fehmi, konseyi kurmaya hazırlanırken etrafının kimlerle sarıldığının farkına varmamışa benzer. Neyse ki durumu fark edecek birisi yanı başındadır.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE

Fehmi, güç gösterisi yapmayı sevmişe benzemektedir. Yanında Cahit olmadan bunu daha ne kadar sürdürebileceğini kendi gözleriyle tecrübe edecektir. KGT ekibi, Polat Alemdar’dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla sarsılırlar.

Üstelik bu kez Tilki’nin yanı sıra başka bir misafirleri daha vardır. Akif ve adamları Şedid’in İstanbul’a uzanan kolunu bükmek için acele etmelidir. Sagir’in kurduğu bomba düzeneği Aynura için geri sayımı başlatacaktır. Polat, karanlık güçlerin üzerine aydınlığı getirmek için çalışırken, aynı kararlılığı Brandon da kirli oyunlarına devam ederken gösterir. Tüm karmaşa tek bir noktayı işaret edecektir.