Gazete Vatan Logo

Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam Kanal D ekranında yayınlanacak mı? Son açıklama

Merak edilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? sorusu henüz yanıt bulmadı. Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D ekranında yayınlanmayacak diyen Pana Film'den tekrar Kanal D ekranında olacak diye açıklama geldi. İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölümden detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam Kanal D ekranında yayınlanacak mı? Son açıklama

Kurtlar Vadisi Pusu'dan hayranlarını sevindirecek bir hamle daha geldi. Ekranların fenomen dizisi haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu, Arka Sokaklar dizisinden sürpriz bir ismi kadrosuna kattı. Kurtlar Vadisi Pusu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Kurtlar Vadisi Pusu’ya taze kan!

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar Eylül'de 9. sezonuyla Kanal D ekranlarında olacak. İstanbul Emniyeti'nde özel görevli olan Rıza Baba ve ekibinin maceralarını anlatan dizi tekrarlarıyla bile çok izleniyor.

Diziye yeni sezonda Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'a yeni oyuncular eşlik edecek. Gürkan Uygun’un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü doldurulamadı. Bunun için yeni sezonda bir dönem Arka Sokaklar’da da rol alan Uğur Pektaş ile temasa geçen Pana Film, başarılı oyuncuyu kurtlar Vadisi Pusu’da rol alması için ikna etti.

Öte yandan yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyan Kurtlar Vadisi Pusu için görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU BU AKŞAM YAYINLANMAYACAK

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Uğur Pektaş (d 16 Nisan 1979 İstanbul) Türk oyuncudur.
Kanal D ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında birinci olduktan sonra oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisinde oynadı. 19 Haziran 2008'de kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile evlenmiştir. Murathan isminde bir oğulları olmuştur. Arka Sokaklar dizisinden Gamze Özçelik ile beraber ayrılmış; ancak İlker İnanoğlu'nun diziden ayrılmasından sonra diziye tekrar geri dönmüştür. İnanoğlu daha sonra yeni sezonla birlikte ekibe geri dönmüştür. Onunla birlikte eşi Gamze Özçelik'de diziye geri dönmüştür.Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinden ayrılmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu kadrosuna dahil olmuştur. 301. bölümde diziye girecektir.
KURTLAR VADİSİ PUSU KANAL D'DE EKRANA GELECEK
Başrollerinde, Necati Şaşmaz, defne samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, yeni bölümleriyle eylül ayında izleyicisi ile buluşacak.

Haberin Devamı