Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu'da ayrılık

Kurtlar Vadisi Pusu'da ayrılık

Kurtlar Vadisi Pusu'da ayrılık

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar ile Leyla acı gerçekler nedeniyle ayrılıyor.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yine yepyeni bir bölümle ekrana gelecek. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 252. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın hız kesmediği bir bölümle geliyor.

Ekranların en popüler ve en zun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle 26 Mart Perşembe akşamı saat 20:00'de Kanal D'de! Dizide olayların ardı arkası kesilmiyor. Leyla, Polat'ı terkediyor! Ancak Polat'ın bu gerçeklerden haberi yoktur. Pusat, harekete geçiyor! Polat ise hamle yapmakta acele etmek istemiyor ancak dengeler bir anda değişiyor! Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte o detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu 252. bölümde hüzün ve aksiyon bir arada yaşanacak. Polat'a ayrılmak istediğini söyleyen Leyla acı gerçekleri sevdiğine söyleyemeden ondan ayrılmanın derin acısını yaşıyor. Polat Alemdar ise olanlara anlam verememiştir ve Leyla'nın kararına saygı duymaktan başka yapacak bir şeyi yoktur.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 252. Bölüm Özeti

Leyla'nın kanser olduğunu öğrenmesiyle Polat ile ilgili tüm planları değişiyor. Polat'ın evlenme teklif etmek için akşam yemeğinde bir araya geldiği Leyla Polat'a hiç beklemediği bir cevap verir. Çok sevdiği Polat'tan ayrılmak zorunda olan Leyla bunu Polat'a söylerken çok zorlansa da yapacak başka bir şeyi yoktur.

Dizinin piskopat karakteri, ŞEDİD örgütünden koptuktan sonra başına buyruk hareketleriyle KGT'nin başına bela olmaya devam eden Sagir'in hedefinde yeni eylemler vardır. KGT ise İngilizler tarafından da desteklenen Sagir'i durdurmak için elinden geleni yapıyor.

Pusat Çakır, Fehmi Kuzuzade'nin pususuna düşüyor. Fehmi'nin kendisine verdiği gazla ve aklına düşürdüğü kurtla yolunu şaşıran Pusat Çakır neredeyse arkadaşlarına cephe alacak kadar değişmiş durumda. Bu arada Fehmi'nin kayıp oğlu Yusuf ailesinin karşısına çıkıp çıkmamak konusunda emin değildir. Fehmi Kuzuzade'nin her yerde arayıp bulamadığı Yusuf hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacak gibidir. Çünkü Yusuf'un gidecek yeri ve kardeşine olan özleminde sabrı kalmamıştır.

Haberin Devamı

İhtiyarlar heyetinin en kıdemli üyesi Hoca bu görevi bırakmak istediğini söylüyor. Polat Alemdar ile İhtiyarlar heyetinin geleceğini masaya yatıran Hoca, farklı bir görevde yer almak üzere Aksaçlı görevini başka birine devretmeyi düşünüyor.