Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 301. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurtlar Vadisi Pusu 301. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurtlar Vadisi Pusu nefes kesen sezon finali ile izleyenleri ekrana bağladı. Kurtlar Vadisi Pusu ekrana gelen son bölümde heyecan dozu yüksek sahneler izleyenleri ekrana kilitledi. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 301. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Kurtlar Vadisi Pusu 301. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu nefes kesen sezon finali ile izleyenleri ekrana kilitledi. Aksiyon yüklü sahnelerin bir an bile eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanan son bölüm ardından 301. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

KURTLAR VADİSİ SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİ TIKLAYIN

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Ali Buhara Mete, Erhan Ufak gibi usta isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Polat, küresel hanedanların temsil edildiği Büyük Konsey Toplantısı’na karşı nasıl bir hamle yapmayı planlıyor?

Polat Alemdar, küresel güçler ve hanedanlarına karşı verdiği zorlu mücadelede artık bir yolun daha sonuna gelmiştir. Karun önderliğindeki Büyük Konsey Toplantısı yapılacaktır ve Gölge’nin kaderi bu toplantıya bağlıdır.

Diğer yandan Safiye ve Cahit’in düğünü de bu toplantı ile aynı tarihe denk gelir. Karun, armageddon timini kullanarak Polat’a bir tuzak kurar. Armageddon timinin yeni komutanı olarak tayin ettiği Gölge ve Ariel de bu tuzağın bir parçasıdır. Kuzuzade Ailesi’nin büyük düğümü Fehmi’nin Zeynep’le evlenmek üzere çıktıkları tekne yolculuğunda çözülür. Yusuf ve Zeynep’le ilgili büyük sırrı öğrenen Fehmi’nin ailesiyle çıktığı tekne yolculuğundaki asıl amacı belli olur.

Haberin Devamı

Gölge’nin de katılımıyla Yüce Konsey toplanır ve Gölge’yle ilgili son karar verilir. Polat, küresel hanedanların temsil edildiği Büyük Konsey Toplantısı’na karşı nasıl bir hamle yapmayı planlıyor? Fehmi, Yusuf, Kenan ve Zeynep’i tekne yolcuğunda bekleyen sürpriz son ne olacak?

Polat Alemdar, sevdiklerini ve dostlarını toprağa gönderen Gölge’den intikamını almayı başarabilecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu, heyecanla beklenen 300. bölümü ile Perşembe saat 20.00’da Kanal D’de..