Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Kurtlar Vadisi Pusu bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 297. bölüm fragmanı yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri yine ekrana kilitleyecek. Son yayınlanan 297. yeni bölüm fragmanı ve tüm ayrıntılarıyla Kurtlar Vadisi Pusu haberimizde yer alıyor...

Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yıllara meydan okumaya devam ediyor. Reyting listelerinin üst sıralarında bulunan beğeniyle izlenen dizinin başrolünde Necati Şaşmaz boy gösteriyor. Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu 297. bölüm fragmaı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe akşamları saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

KURTLAR VADİSİ PUSU 297. BÖLÜM FRAGMANLARI VE ÖZETİ

Polat’ın kendisine bıraktığı koltuğa oturan Pusat, Raskoln’ü de yanına alarak mekanı bir kumarhaneye çevirmek için hazırlıklara başlıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 297. Bölüm'de: Polat, Gölge’nin yerini tespit edip oraya baskın düzenler. Bu sırada Gölge de büyük üssünü faaliyete geçirir.

Fehmi’nin davetinde, Mete’nin tehdidiyle karşı karşıya kalan Zeynep, sırrını bir koz olarak kullanan Mete’yi öldürmeye giderken tuzağa düşer. Polat, Mete’nin son büyük hamlesine nasıl bir cevap verecek? Kendi adamlarını toplayıp, yeni mekanının açılışını yapmaya hazırlanan Pusat’ı hangi sürpriz bekliyor?

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Polat’ı, Gölge’nin özel bir ilaçla güçlendirdiği ölümsüz askerleri ile zorlu bir mücadele bekliyor… Gölge, Toryum Santrali protokollerin imzalandığı toplantıyı engellemek için planını devreye sokuyor. Zeynep’in büyük sırrı açığa çıkıyor! Mete, Yusuf ve Polat’la ilgili gerçeği öğrendikten sonra ne yapacak?
Siyah Sancak, Suriye’deki son büyük operasyondan sonra İstanbul’a dönüyor…
Ve Polat koltuğunu Pusat’a bırakıyor !