Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 294.bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Kurtlar Vadisi Pusu 294.bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yine soluksuz izlenecek bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Büyük bir ilgi ile takip edilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 294.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları ve Kurtlar Vadisi Pusu son yayınlanan yeni bölüm fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu 294.bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Başrolünde Necati Şaşmaz'ın oynadığı yılların eskitemediği dizi Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri ekrana kilitleyecek bir bölümle daha ekranlara gelecek. Yapımcılığını Pana Film'İn üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu reyting listelerinde de üst sıralardan inmek bilmiyor.

294.bölüm fragmanı yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe akşamları saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

KURTLAR VADİSİ PUSU 294.BÖLÜM FRAGMANI

Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi?

Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak?

Anadolu’nun Gölge’ ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi?

Finalinde büyük bir sürprizle de karşılaşacağımız Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile kendi gününde, kendi saatinde Kanal D'de!

Sakın Kaçırmayın!

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. Peki, Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak
Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri isteyecek. Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak?
Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapacak.