Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 293.bölüm fragmanında Polat'ın zor kararı!

Kurtlar Vadisi Pusu 293.bölüm fragmanında Polat'ın zor kararı!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Kurtlar Vadisi Pusu 293.bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin yıllardır vazgeçmediği dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta neler yaşanacak? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları ve Kurtlar Vadisi Pusu 293.bölüm fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu 293.bölüm fragmanında Polat'ın zor kararı!

Başrolünde Necati Şaşmaz'ın rol aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu yıllara meydan okuyor. Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta şok gelişmeler yaşanacak. Peki Polat Alemdar hangi zor kararı vermek zorunda kalacak.

Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe akşamları saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

KURTLAR VADİSİ PUSU 293.BÖLÜM FRAGMANI

Gölge, Polat’ın hamleleri sonrasında Profesör Anadolu'dan yardım istiyor!

Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. Peki, Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak?

Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri isteyecek. Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak?

Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapacak.
Kurtlar Vadisi Pusu, macera dolu 293.bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…!
KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Geçtiğimiz hafta Murali’nin yanından düşünceli bir halde ayrılan Polat Alemdar, Kız Kulesi karşısında kendisini dinlemekteydi. O sırada Kemancı’nın namlusu ise Polat’a doğrulmuştu.
Polat, Kemancı’nın saldırısını nasıl bertaraf edecek? Muhsin’in araştırması sonucunda Gölge’nin canlı bomba planları ortaya çıkar. Polat Alemdar derhal harekete geçerek bu plana engel olmak ister. Canlı bombanın bulunması ve kanlı saldırısını engellemesi için Polat Alemdar’ın çok az zamanı vardır. Heyecan dolu arayışta neler yaşanacak?

Haberin Devamı